Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Bevállalnátok az orrplasztikát...

Bevállalnátok az orrplasztikát ennyi évesen?

Figyelt kérdés

20 leszek lassan, de már egy ideje fontolgatom, h felkeresek egy plasztikai sebészt. Utálom az orromat, nagy és oldalprofilból tiszta görbe :/ Sokszor ha belenézek a tükörbe elgondolkodom azon, hogy kisebb orrocskával mennyivel helyesebb lenne az arcom és sokkal jobban tetszenék saját magamnak is... nem tudom, mit csináljak...

19 évesen, na jo, minjdárt 20 :D kicsit még korainak tartom, de hát az orrom kinézete ugysem fog változni...egyébként volt már olyan, h megjegyzéseket tettek rá (amikor oldalrol látták), de valahogy sikerült elengednem a fülem mellettt... ti rászánnátok magatokat a helyemben?

2011. aug. 2. 03:23
1 2
 11/18 anonim válasza:
hát figyelj..már elmúltál 18, szóval nagykorúnak mondhatod magadat. én is természetesség híve vagyok, de ha így nem tudod magadat elfogadni, akkor csináltasd meg. sok sikert :)
2011. aug. 3. 18:57
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Én megcsináltatnám a helyedbe, önbizalmat adna, jobban éreznéd magadat :)
2011. aug. 4. 20:11
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
be bizony! amint lesz rá pénzem és elmúlok 18 én is megműtetem :)
2011. aug. 6. 20:01
 14/18 anonim ***** válasza:
nyugodtan, az orrod nem fog már változni. ez nem a combod, amit mozgással formálhatsz. egyik kedves válaszoló ezt dolgozza fel... ilyen arccal született, ha jobban érezné magát másik orral, akkor csináltassa csak meg...
2011. aug. 9. 20:13
 15/18 Adri baba ***** válasza:

Ha gondolod vágj bele,nekem volt de azért mert eltört..

Rettenetesen rossz az a pár nap mig tamponok vannak benne...

ÉS ha hiszed ha nem ugyan olyan ferde maradt...

Igaz állami korházban lett megcsinálva

2011. aug. 12. 13:02
 16/18 anonim válasza:
0%
A korszellem legnagyobb bástyája, a média. A média mit csinál? Elhitet. Elhitet veled olyan dolgokat, hogy a Barbie baba az igazi nő, a fiú-fiú páros természetes és hogy neked csúnya az orrod, a másiknak pedig cikizni kell az ülepét, a haját, a szemét, a száját, akármilyét, csak hogy bele tudj kötni. Elárulok egy titkot: túl sokat törődsz a külsőségeddel. Kicsit szállj le a fellegekből és törődj a belső értékekkel többet. Na attól leszel jobban, nem egy műtéttől... Ja és az sem ártana, ha sportolnál valami olyat, ami "ősi" és a lelket is fejleszti. (Pl.: karate-do)
2011. aug. 15. 23:28
 17/18 anonim ***** válasza:

Én bevállalnám mindenképp. De adok egy tanácsot! Rengeteg pénz tudom, de gyűjtsd össze magadnak és ne a szüleidtől kérj. Én sosem tudnám a szüleim ekkora költségbe verni.

Konzultáción voltál már? Én már voltam, ha gondolod mesélhetek Írj privit!19/L

2011. aug. 22. 15:04
 18/18 anonim ***** válasza:
Végülis megműttetted az orrod? Hogy sikerült? Elégedett lettél az eredménnyel?
2012. júl. 20. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!