Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Lehet ilyen orrot "faragni"?

Lehet ilyen orrot "faragni"?

Figyelt kérdés

Sajnos nagyon csúnya, horgos orrom van :-( (első kép). Megszerkesztettem azt a formát, amilyet szeretnék plasztikai műtéttel korrigáltatni (második kép). Az lenne a kérdésem, hogy ilyen formát mennyiért csinálnak állami kórházban?

Itt az orrom:

[link]

Ilyet szeretnék:

[link]

A segítségeket előre is nagyon megköszönöm :-)

2011. júl. 28. 23:58
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Lady Gagának is van egy olyan kis hajlat az orrában.

Szerintem őt se zavarja :D

2011. júl. 29. 00:05
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem simán, de min. egy félmillában benne lesz, az egyik ismerősöm is mist műtette, neki annyi volt.
2011. júl. 29. 00:06
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha hiszed, ha nem, szerintem jól néz ki az ilyen orr(az eredeti). Tetszik, valahogy kiemeli az arcod és különlegesnek mutat, valahogy vékonyabbá, vagy szebbé vagy nem is tudom mivé tesz, csak egyszerűen tetszik.

19/F

2011. júl. 29. 00:20
 4/16 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat, a nyugtatást is! :) háát Lady Gaga sem a szépségéről híres. nagyon szeretem, de az orra nem túl vonzó (mint ahogy az én esetemben se)

kedves 2. válaszoló: és az ismerősödnek állami kórházban csinálták? mert azt hallottam, hogy ott olcsóbb, mint magánklinikán! vagy államiban is 500ezer körül volt?

a 3. válaszolónak: sajnos nagyon kevesen vannak ezzel így. :( mivel viszonylag kicsi a fejem a magasságomhoz képest, az orrom viszont tök nagy, ez látszik is :( úgyhogy nagyon szeretnék egy egyenesebb orrot, csak sajnos nem egy olcsó "mulatság".

2011. júl. 29. 10:07
 5/16 anonim ***** válasza:

:O Mivel szerkesztetted?? Photoshop??

Bocs, hogy offolok, de én is szeretném megnézni milyen lenne ha szebb lenne, de hülye vagyok ezekhez az informatikai dolgokhoz:s

2011. júl. 29. 10:24
 6/16 anonim ***** válasza:
Nem, szerintem magánklinikán csinálták neki.
2011. júl. 29. 16:18
 7/16 A kérdező kommentje:

Igen, azzal szerkesztettem! :) ha gondolod, én megszerkesztem neked olyanra, amilyet szeretnél! felteszed a képet kepfeltoltes.hu-ra és én megszerkesztem, én is felteszem kepfeltoltes.hu-ra és megnézed.

szerintem is magán volt ahol 500 000ért csinálták :)

2011. júl. 29. 20:07
 8/16 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Nekem is tudnál segíteni a kép szerkesztésben? Én is gondolkodok a műtéten, ráadásul nekem jóval horgasabb az orrom :(
2011. júl. 31. 19:03
 9/16 A kérdező kommentje:
Link és visszalinkelek az átalakított fotóval! De írd le, hogy hegyesre, piszére, vagy milyenre szerkesszem meg?! Vagy minden formát megnéznél?
2011. júl. 31. 19:27
 10/16 A kérdező kommentje:

*hegyesre=egyenesre

(de lehet hegyes is) :D

2011. júl. 31. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!