Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mennyit keres egy webkamerás...

Selymesnyuszi kérdése:

Mennyit keres egy webkamerás modell stúdióban?

Figyelt kérdés
Olyan lányok válaszát várom akik dolgoztak,vagy dolgoznak ilyen helyen.Tehát nem olyanokét akik csak hallottak erről.Mennyit lehet keresni egy ilyen stúdióban??Én szeretnék váltani,de amit ígérnek másik stúdióban ott irreálisnak tartom a fizetést.Segítsetek.
2011. júl. 16. 12:53
1 2
 11/19 Edward John válasza:

Úgy gondolom, és tudom is,(megfordultam mindkét oldalon, jelenleg is opi vagyok a saját Stúdiómban Pécsett) hogy a stúdióban dolgozó lányok SOKKAL többet keresnek! Ez mind azért van, mert a stúdióban nagyrészt operátorral dolgozik a modell, így sokkal jobban oda tud figyelni vendégekre. A másik nem elhanyagolható szempont, hogy ha otthon dolgozik, akkor szabad munkaidő van, viszont akkor dolgozik mikor kedve van hozzá. A stúdiókban és Nálam is napi rendszeres munkavégzés van profi környezetben, mind berendezésileg, mind technikailag! Nincs olyan, hogy van kedvem vagy sem. Az operátorral nagyon jó baráti kapcsolat alakulhat ki, ezáltal jó a hangulat, röpül az idő és a pénz is hozzád!!:)

Bármi kérdésre szívesen válaszolok és várok mindenkit aki kedvet érez ehhez a munkához!!(edwardjohn@goldengirlsgroup.com)

2012. máj. 19. 12:10
 12/19 A kérdező kommentje:
Mennyi az annyi ha nem titok és mióta csinálod?
2012. jún. 21. 00:23
 13/19 Brigi1 válasza:
Én a személyes tapasztalatomat tudom megosztani veletek, nem pedig a legendákat, amit innen-onnan hall az ember. Én nagyon jól kerestem és keresek most is. Havonta 4-500 ezer forintot simán meg lehet keresni csinos lányként, úgy hogy ez megmaradt a zsebemben, miután leadtam a studiónak a jutalékát. Az, hogy túl sok a lány, meg hanyatlik az üzlet az csak mese habbal! Ha normális, korrekt studiót kerestek Budapesten, akkor őket tudom ajánlani: 06-30-270-70-80 Remélem tudtam segíteni! Brigi, 2012. augusztus 18.
2012. aug. 18. 12:05
 14/19 A kérdező kommentje:

Szia Brigi!

Figyi,te szólóban vagy párban nyomod?

2012. aug. 29. 00:43
 15/19 anonim válasza:
Ja és otthonról, ne stúdióból!!!! nem éri meg.
2013. febr. 21. 01:07
 16/19 anonim válasza:

Mindenképp otthonról éri meg ezt csinálni,hogy ne kelljen az 50% ot leadni! Én is évek óta csinálom ezt férfiként és 3-4száz között megkeresek vele havonta..Viszont kipróbálnám lánnyal,ha valakit érdekelne akkor képcsere után beszélgethetnénk a továbbiakról.

Viszont ha valakit egy jó oldal érdekel ahol igazán jó percdíjak vannak,gondolok itt 6-12 usd/ percre akkor keressen privátban.Sok sikert mindenkinek ehhez!

2013. szept. 5. 08:36
 17/19 anonim válasza:

Teljesen mindegy hogy hány lány van. A kinézet fomtos, de mindenki tud tenni azért hogy jól nézzen ki. Sport, normális ételek. Egy átlag stúdióban való munka az a saját hasznod rombolása. Mindenki tud befektetni alap doglokra, és szépen lehet fejlődni. Amikor a párommal elkezdtük ezt csinálni (én csak mint support) Akkor havi pár 100$ jött össze. Egy év után a jelenlegi hónapban közel másfél milliót kerestünk. Én átvettem az otthoni teendőket és technikati dolgokat, ő pedig dolgozik amikor tud, lelkesen, odaadóan, heti 6 napot. Operátor nélkül, és csak jasmin-en! Az operátor is felesleges kiadás, a legjobban úgy tud odafigyelni a lány a vendégre, ha ő is kommunikál vele. El kell dönteni, hogy valaki jól csinálja és nagyot akar szakítani, vagy csak lébecolni. Itt ez a lényeg, és nem a robot. Mindig kell újítani is környezeten, és technikákon.

Ha valaki akar az tud is. Az emberek úgyis jönni fognak. Jelenleg az új értékelési rendszernek köszönhetően már azt is tudjuk, hogy a legjobb 50 felett vagyunk. És itt nem állunk meg. :)

2014. márc. 27. 12:50
 18/19 anonim válasza:
Sziasztok. Én fiú vagyok,30 éves,mi is szoktuk csinálni,otthon a barátnőmmel,bár nekünk annyira nem megy,nem tudom,hármasban jobban menne?Vagy esetleg van valaki,aki segitene a kezdetkben,vagy betársulna hozzánk,hozzám?Esetleg mi tudunk biztositani feltételeket,talán ha nálunk csinálná valaki...???
2014. márc. 29. 21:31
 19/19 anonim válasza:
Vagy esetleg szólóban fiúnak valahol,valamilyen módon???
2014. márc. 29. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!