Elálló fülek tényleg visszaállnak plasztikai műtét után? Fáj a műtét?
Nalam a hivatalos verzio az volt, hogy begyulladt es muteni kellett.
Es 1-2 baratomnak elmondtam az igazat, hogy mi is tortent valojaban. (Ugye Mindenkinek annyi Infot, amennyi ra tartozik.)
Amikor a kotest levettek, es eloszor meglattam, akkor ugy ereztem, hogy adtam egy pofont a sz@rnak, mert ugyanolyan "fura" volt. Nem elalloan fura, hanem laposan fura. De csupa veralafutas volt es piszok lila. Egyszeruen attol feltem, hogy igy majd meginkabb a haverok heccelesenek targya leszek.
Aztan bementem a suliba, jott 1-2 hulye vicc a haveroktol, de a barataim (a beavattottak) segitettek es kihuztak belole. Egyszeruen mellem alltak.
De fontos hangsulyozni: Ez csak az elso idoszak(1-3 het) volt! Visszatekintve 20 ev tavlatabol helyes dontesnek tartom, mert ez jelentos mertekben segitett, hogy el tudjam fogadni magam. Onbizalmat adott es tobbek kozott pl. csomot tudtam csajozni.
utolsó:nekem sincs önbizalmam ezmiatt,úgy érzem mindenki a lapát fülemet nézi,mikor fel van copfozva a hajam...
mert am.az arcom szép...
nah.mindegy.Már 13 éve tervezem a műtétet,de még nem mertem magam rávenni.
De a történeted most adott egy kis bátorságot.:)
Akkor rohogjunk a "nyomorunkon"!
;D
En a buszmegalloban alltam. Aztan jott egy busz, amelyikre en nem akartam felszallni. 4 csaj volt rajta. Kihuztak az ablakot, aztan amikor elindult a busz kikiabaltak, hogy "akasszal szatyrot a fuleidre!" Vagy valami hasonlot. Es bazi nagy rohoges.
Mire felocsudtam, a busz mar heted-het hataron volt. Hat fajt elegge... Es ez jelentosen hozzasegitett a dontes meghozatalahoz.
"Segits Magadon, az Isten is megsegit!"
szóval ilyen dumbo fülek:SSS
utolsó:nem vicces,sajnálom,h ennyi bunkó van!
ne hülyéskedj már:D ha tényleg szép arcod van, ez még aranyos is tud lenni:D ha mondjuk kb annyira áll el, mint Kristen Stewart-nak, azzal semmi baj nincs szerintem.
F/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!