Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Elálló fülek tényleg visszaáll...

Elálló fülek tényleg visszaállnak plasztikai műtét után? Fáj a műtét?

Figyelt kérdés
Lány vagyok,és elállnak a füleim,ezmiatt nem érzem magam szépnek:(Szeretném majd megműtetni de azt mondták hiába műtetem meg,ugyanúgy vissza fog állni.Ez mennyire van így?
2011. jún. 9. 13:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Rosszul olvastam a kerdest. Erzestelenitesben a mutet nem faj egyaltalan. Amikor kimegy az erzestelenito, akkor kezd el fajni. Legyen Nalad fajdalom csillapito, aztan kesz.
2011. jún. 15. 08:42
 12/21 A kérdező kommentje:
utolsó,mért érezted h hiba volt megműttetni a füled?
2011. jún. 15. 21:54
 13/21 anonim ***** válasza:

Nalam a hivatalos verzio az volt, hogy begyulladt es muteni kellett.

Es 1-2 baratomnak elmondtam az igazat, hogy mi is tortent valojaban. (Ugye Mindenkinek annyi Infot, amennyi ra tartozik.)

Amikor a kotest levettek, es eloszor meglattam, akkor ugy ereztem, hogy adtam egy pofont a sz@rnak, mert ugyanolyan "fura" volt. Nem elalloan fura, hanem laposan fura. De csupa veralafutas volt es piszok lila. Egyszeruen attol feltem, hogy igy majd meginkabb a haverok heccelesenek targya leszek.

Aztan bementem a suliba, jott 1-2 hulye vicc a haveroktol, de a barataim (a beavattottak) segitettek es kihuztak belole. Egyszeruen mellem alltak.

De fontos hangsulyozni: Ez csak az elso idoszak(1-3 het) volt! Visszatekintve 20 ev tavlatabol helyes dontesnek tartom, mert ez jelentos mertekben segitett, hogy el tudjam fogadni magam. Onbizalmat adott es tobbek kozott pl. csomot tudtam csajozni.

2011. jún. 16. 06:49
 14/21 A kérdező kommentje:

utolsó:nekem sincs önbizalmam ezmiatt,úgy érzem mindenki a lapát fülemet nézi,mikor fel van copfozva a hajam...

mert am.az arcom szép...

nah.mindegy.Már 13 éve tervezem a műtétet,de még nem mertem magam rávenni.

De a történeted most adott egy kis bátorságot.:)

2011. jún. 16. 12:10
 15/21 anonim ***** válasza:

Akkor rohogjunk a "nyomorunkon"!

;D

En a buszmegalloban alltam. Aztan jott egy busz, amelyikre en nem akartam felszallni. 4 csaj volt rajta. Kihuztak az ablakot, aztan amikor elindult a busz kikiabaltak, hogy "akasszal szatyrot a fuleidre!" Vagy valami hasonlot. Es bazi nagy rohoges.

Mire felocsudtam, a busz mar heted-het hataron volt. Hat fajt elegge... Es ez jelentosen hozzasegitett a dontes meghozatalahoz.

"Segits Magadon, az Isten is megsegit!"

2011. jún. 16. 12:37
 16/21 A kérdező kommentje:

kértetek képet:

[link]

2011. jún. 16. 19:56
 17/21 A kérdező kommentje:

szóval ilyen dumbo fülek:SSS

utolsó:nem vicces,sajnálom,h ennyi bunkó van!

2011. jún. 16. 19:58
 18/21 anonim ***** válasza:
Igen kicsit elall, de szepen meg lehet csinalni. Ne aggodj!
2011. jún. 18. 19:40
 19/21 A kérdező kommentje:
köszi:)
2011. jún. 19. 11:52
 20/21 anonim ***** válasza:

ne hülyéskedj már:D ha tényleg szép arcod van, ez még aranyos is tud lenni:D ha mondjuk kb annyira áll el, mint Kristen Stewart-nak, azzal semmi baj nincs szerintem.

F/19

2011. jún. 24. 14:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!