Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Minden szilikon cici ilyen?

Minden szilikon cici ilyen?

Figyelt kérdés

Egy nagyon jó barátom megcsináltatta a cicijeit, viszont számomra elég "furcsa". Nem akarom megbántani, ezért nem mondom neki.

Szóval, mikor bikiniben, vagy dekoltázsos fölsőben előre hajol, vagy mozognak a mellei olyan mintha húzódna a bőr, és "ráncos" lesz a cicije... Ez mindegyik műtött mellnél ilyen, vagy nála valami nem jó..? Mikor egyenesen áll, teljesen normális, szép formás feszes keblei vannak.

Köszi!

Andi

2011. máj. 27. 12:44
 1/3 MacTavish válasza:
Erre sajnos csak akkor tudok válaszolni, ha láttam a problémát, ellenben utána 1000%-ig meg tudom oldani, illetve meg tudom mondani normális-e a szitu, vagy baj van! :))
2011. máj. 30. 09:20
 2/3 anonim válasza:

Szia! szerintem ez nem tűnik túl normális dolognak. semmilyen mozgás közben nem ráncosodhat a bőr sőt.

az implantátumnak teljesen ki kell tölteni a bőrt így inkább feszülnie kellene ... ööö tuti hogy megcsináltatta? vagy nem hízott mostanában sokat aztán fogyott az illető? mert akkor elképzelhető ... talán finoman hívd fel a figyelmét rá lehet hogy ő nem látja mivel nem mindenki nézegeti a saját dekoltázsát.

2011. máj. 30. 10:07
 3/3 A kérdező kommentje:
Fogyás után csináltatta meg. Egyébként megnéztem most néhány műtött cicis képet és videót hölgyekről, sokuknak látszik, hogy olyan mintha nagyon húzná le az implantátum és ezért nyúlna, feszülne a bőrük...
2011. máj. 30. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!