Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vállald magad vagy jöhet a szilikon-cici?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Azt hangoztatják, hogy mindenki fogadja el magát, szeresse a testét. A férfimagazinokban mégis szinte csak műcicis csajok képei vannak, agyonretusálva. Szerintetek van egyensúly? Vagy manapság már tényleg csak a külsőség számít?2010. márc. 19. 14:35
1/14 anonim válasza:
Külső az első, belső a második. Ha ronda vagy hátrányból indulsz egy fiúnál. Ne legyünk álszentek:D Nekem mondjuk nem kéne FHM-es csaj, még egy éjszakára sem. Ezek annyira ostobák, hogy a szexhez sem értenek, hiába hiszik azt sokan. Főleg, hogy midnegyik ugyanúgy néz ki. Ha van belled valami érdekes külsőleg és belsőleg is, akkor már nyert ügyed van. 23/f
3/14 anonim válasza:
Én inkább természetes akarok lenni és törekszem is rá.Nem szolizok ezért elég világos a bőröm, kicsit a melleim de nem szeretnék mű lenni szóval ezt kell szeretni.
L18
4/14 anonim válasza:
szetintem egy normális pasinak hosszútávra nem egy üresfejű baba kell.
persze nem is a csúnya lányokkal fog leállni.
számít,hogy szép,ápolt legyél,legyen megnyerő kisugárzásod...és persze tudjál megszólalni rendesen.
5/14 A kérdező kommentje:
Nekem elég nagy a mellem, csak nem "áll" úgy, mint a műcici. (Gravitáció...)
És azon az elven vagyok, mint az előttem szóló lány, hogy a természetességre törekszem. Ez nem egyenlő a naturalizmussal! Kozmetikus, fodrász csodákra képes! :D
2010. márc. 19. 14:44
6/14 anonim válasza:
Hát én szarok bele ezekbe a magazinokba.Nincs nagy mellem, nem is akarom hogy az legyen.Műtéti úton bárkiből lehet "jó" nő.Az nem nagy cucc.Meg amúgyis ahogy elnézem 1-2 interjúban azt a sok mű macát, hát a női nem szégyenei.Köszönöm de én inkább maradok ilyen "átlagos".
7/14 anonim válasza:
Persze én is sminkelem magam, de nem viszem túlzásba.Meg persze fodrász az alap.
L18
8/14 A kérdező kommentje:
14:45 Igazad van. Nem azért írtam ki a kérdést, mert én a szilikon-pártiak táborát erősítem, csak frusztrál, hogy a csapból is a cicababák folynak és "mi" átlagos csajok érezzük magunkat kellemetlenül, mikor életünk párja nyálcsorgatva nézi ezeket...
2010. márc. 19. 14:51
10/14 anonim válasza:
Már én is elfogadtam önmagam...de van aki nem(anyám).évekig akartam műcicit,aztán benőtt a fejem lágya:)hálisten.Van aki úgy imád,ahogy vagyok:)Festetem a hajam(term.színűre),sminkelem magam és hordok push up melltartót:)))23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!