Mannyibe kerül egy melnagyobbitás?
Jaj de jó, ismét kitört a veszekedés a szilikonmellek körül! :) Akkor én is beszállok! ;)
Nemrég csináltattam meg a mellem, azért, mert NAGYON kicsi volt. Kicsi A-ból lettem egy normál B méret egy kicsi, 220 cm³-es implantátummal. Nem lettem nagydudás. :)
- Nem az agyamat ültették át oda, ezért butább sem lettem tőle. Egyébként intelligens, diplomás nő vagyok. :)
- Nem apuci pénztárcájába nyúltam bele (nem is hord pénztárcát az apám :) ), hanem összespóroltam a műtét árát a fizetésemből. Nem járok úgynevezett "szórakozóhelyekre" lerészegedni, nem cigarettázom, nem eszem sokat, nem költök felesleges dolgokra, így sikerül spórolnom.
- Jó sebészt választottam, aki amellett hogy kiváló és rendkívül megbízható, még elég olcsón is dolgozik. Ő Dr. Csuha Lajos - mindenkinek ajánlom.
- Némi bátorsággal sikerült még egy kicsit lefaragnom a műtét árából: nem kértem altatást. Így 680 helyett 615e forint lett a műtét, helyi érzéstelenítésben. A beinjekciózás fájdalmas volt, de így nem is kellett bent aludnom a klinikán, hanem azonnal hazamehettem utána.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!