Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mannyibe kerül egy melnagyobbi...

Mannyibe kerül egy melnagyobbitás?

Figyelt kérdés
nyiregzházán és környékén meg tudom csináltatni a mütétet?
2011. máj. 15. 17:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
85%
Hülye? Miért is? Ja tudom már! Mert én is megcsináltattam a melleimet. És a saját általam megkeresett pénzből. Képzeljétek ilyen is létezik:)
2011. máj. 19. 19:44
 12/15 anonim ***** válasza:
51%
650 ezer ft.
2011. máj. 19. 20:42
 13/15 anonim ***** válasza:
70%
már em azért de vannak akiknek genetikai okok miatt nem nő nagyra amelle... sőt... szintesemmi... vagy formátlan vagy ilyesmi ettől enm érzi jól magát.. ettől még nemkell nagy dudásnak lenni ugyanis nem muszáj akkorát betetetni...
2011. máj. 20. 17:48
 14/15 anonim ***** válasza:

Jaj de jó, ismét kitört a veszekedés a szilikonmellek körül! :) Akkor én is beszállok! ;)

Nemrég csináltattam meg a mellem, azért, mert NAGYON kicsi volt. Kicsi A-ból lettem egy normál B méret egy kicsi, 220 cm³-es implantátummal. Nem lettem nagydudás. :)

- Nem az agyamat ültették át oda, ezért butább sem lettem tőle. Egyébként intelligens, diplomás nő vagyok. :)

- Nem apuci pénztárcájába nyúltam bele (nem is hord pénztárcát az apám :) ), hanem összespóroltam a műtét árát a fizetésemből. Nem járok úgynevezett "szórakozóhelyekre" lerészegedni, nem cigarettázom, nem eszem sokat, nem költök felesleges dolgokra, így sikerül spórolnom.

- Jó sebészt választottam, aki amellett hogy kiváló és rendkívül megbízható, még elég olcsón is dolgozik. Ő Dr. Csuha Lajos - mindenkinek ajánlom.

- Némi bátorsággal sikerült még egy kicsit lefaragnom a műtét árából: nem kértem altatást. Így 680 helyett 615e forint lett a műtét, helyi érzéstelenítésben. A beinjekciózás fájdalmas volt, de így nem is kellett bent aludnom a klinikán, hanem azonnal hazamehettem utána.

2011. máj. 21. 13:50
 15/15 A kérdező kommentje:
én sem szeretnék nagy melleket, csak hogy legalább le tudjak öltözni bikinibe,mert most annyira picikék hogy semmilyen malltarto nem tudja kiemelni,és emiatt nincs önbizalmam és nagyon boldogtalan vagyok.csak sajnos még nincs pénzem a műtétre,köszönöm a válaszokat
2011. máj. 29. 05:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!