Jézusom! Neked inkább az eszed kéne egy kicsit felpumpálni ilyen helyesírási hibák mellett! Kiráz a hideg az ilyen buta tyúkoktól!
2011. máj. 15. 17:07
2/15 A kérdező kommentje:
már elnézést de nem a magyar az anyanelvem és nagyon siettem
2011. máj. 15. 17:13
3/15 anonim válasza:
nemtudom manyi de ha megtudom akkor szólok hogy manyibe kerül:D
2011. máj. 15. 19:31
4/15 anonim válasza:
Az első válaszadó szégyelje magát!!! Az ilyeneket ki kellene zárni! Irigységből írt csak,mert gondolom neki nincs pénze rá! Ne törődj vele! Amúgy a férjem Horvát anyanyelvű és bár nagyon jól beszél magyarul,de a helyesírást nem tudja,nincs ebben semmi szégyelnivaló!Engem szerdán műtöttek Szombathelyen. 750 euró volt az implantátum és 500.000 forint a kórházi és a többi kötség. Összesen kb. 750.000 forint. De a végeredmény az megfizethetetlen! Már túl vagyok a fájdalmakon,ami tűrhető volt,de egy teljesen új ember lettem. Én csak bíztatni tudlak,ha tényleg indokolt neked is,akkor vágj bele! Írd be a Googleba,hogy plasztikai sebész Nyíregyházán és kidobja a lehetőségeket. Mindenképpen kórházban,vagy klinikán csináltasd,olyan sebésszel akiről jókat olvasol a neten,vagy esetleg hallasz róla. De az sem egy utolsó,ha a háziorvosodtól, vagy a nőgyógyászodtól megkérdezed kit ajánl. Én ezt csináltam. Sok sikert!
2011. máj. 15. 19:35
5/15 anonim válasza:
Kiábrándítónak tartom a gusztustalan nagy dudás BUTA lányokat. A formás, természetes idomokat részesítem előnyben, úgy gondolom utolsó, inkább te voltál irigy a szebb mellű nőtársaidra, ezért is nyúltál apuci zsebébe. Gratulálok!
2011. máj. 15. 20:04
6/15 anonim válasza:
Én meg azokat az embereket részesítem előnyben akik nem szólnak bele egy olyan témába, amihez nem értenek. Képzeld én is a feszes szép idomokat kedvelem, ezért csináltattam meg én is anno, hogy ne egy síkság legyek. És ez az apuci pénztárcája már olyan elcsépelt. Valami más esetleg?
2011. máj. 15. 20:19
7/15 anonim válasza:
Utolsó, te hülye vagy, már megbocsáss...
2011. máj. 15. 20:26
8/15 anonim válasza:
Nálam 10,000Ft kézrátétellel, DE a pénzt a kasszától való távozás után nem áll módunkban visszaszolgáltatni.
2011. máj. 18. 10:37
9/15 anonim válasza:
"Kiábrándítónak tartom a gusztustalan nagy dudás BUTA lányokat. A formás, természetes idomokat részesítem előnyben, úgy gondolom utolsó, inkább te voltál irigy a szebb mellű nőtársaidra, ezért is nyúltál apuci zsebébe. Gratulálok!"
Ezt nem értem! Ha valaki csináltata nagyobb melleket, akkor ő már ezzel buta is lesz? Ez érdekes:) Micsoda emberek vannak:D
Egyébként a kérdezőnek: Ne haragudj, nem tudok válaszolni a kérdésedre. Én is szeretném megnagyobbittatni a melleimet, de sajnos egyelőre nincs rá pénzem:)
2011. máj. 18. 14:52
10/15 anonim válasza:
"A formás, természetes idomokat részesítem előnyben,"
És ha ez valakinek nem adatik meg? Attól h valaki plasztikai műtétet csinál még nem biztos hogy hatalmas mellei lesznek... lehet hogy csak egy átlagosat akar hogy nőnek érezze magát... én is ezért szeretném majd megcsináltatni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!