Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mannyibe kerül egy melnagyobbi...

Mannyibe kerül egy melnagyobbitás?

Figyelt kérdés
nyiregzházán és környékén meg tudom csináltatni a mütétet?
2011. máj. 15. 17:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
26%
Jézusom! Neked inkább az eszed kéne egy kicsit felpumpálni ilyen helyesírási hibák mellett! Kiráz a hideg az ilyen buta tyúkoktól!
2011. máj. 15. 17:07
 2/15 A kérdező kommentje:
már elnézést de nem a magyar az anyanelvem és nagyon siettem
2011. máj. 15. 17:13
 3/15 anonim válasza:
35%
nemtudom manyi de ha megtudom akkor szólok hogy manyibe kerül:D
2011. máj. 15. 19:31
 4/15 anonim válasza:
71%
Az első válaszadó szégyelje magát!!! Az ilyeneket ki kellene zárni! Irigységből írt csak,mert gondolom neki nincs pénze rá! Ne törődj vele! Amúgy a férjem Horvát anyanyelvű és bár nagyon jól beszél magyarul,de a helyesírást nem tudja,nincs ebben semmi szégyelnivaló!Engem szerdán műtöttek Szombathelyen. 750 euró volt az implantátum és 500.000 forint a kórházi és a többi kötség. Összesen kb. 750.000 forint. De a végeredmény az megfizethetetlen! Már túl vagyok a fájdalmakon,ami tűrhető volt,de egy teljesen új ember lettem. Én csak bíztatni tudlak,ha tényleg indokolt neked is,akkor vágj bele! Írd be a Googleba,hogy plasztikai sebész Nyíregyházán és kidobja a lehetőségeket. Mindenképpen kórházban,vagy klinikán csináltasd,olyan sebésszel akiről jókat olvasol a neten,vagy esetleg hallasz róla. De az sem egy utolsó,ha a háziorvosodtól, vagy a nőgyógyászodtól megkérdezed kit ajánl. Én ezt csináltam. Sok sikert!
2011. máj. 15. 19:35
 5/15 anonim ***** válasza:
15%
Kiábrándítónak tartom a gusztustalan nagy dudás BUTA lányokat. A formás, természetes idomokat részesítem előnyben, úgy gondolom utolsó, inkább te voltál irigy a szebb mellű nőtársaidra, ezért is nyúltál apuci zsebébe. Gratulálok!
2011. máj. 15. 20:04
 6/15 anonim ***** válasza:
88%
Én meg azokat az embereket részesítem előnyben akik nem szólnak bele egy olyan témába, amihez nem értenek. Képzeld én is a feszes szép idomokat kedvelem, ezért csináltattam meg én is anno, hogy ne egy síkság legyek. És ez az apuci pénztárcája már olyan elcsépelt. Valami más esetleg?
2011. máj. 15. 20:19
 7/15 anonim ***** válasza:
45%
Utolsó, te hülye vagy, már megbocsáss...
2011. máj. 15. 20:26
 8/15 anonim ***** válasza:
0%
Nálam 10,000Ft kézrátétellel, DE a pénzt a kasszától való távozás után nem áll módunkban visszaszolgáltatni.
2011. máj. 18. 10:37
 9/15 anonim ***** válasza:
56%

"Kiábrándítónak tartom a gusztustalan nagy dudás BUTA lányokat. A formás, természetes idomokat részesítem előnyben, úgy gondolom utolsó, inkább te voltál irigy a szebb mellű nőtársaidra, ezért is nyúltál apuci zsebébe. Gratulálok!"

Ezt nem értem! Ha valaki csináltata nagyobb melleket, akkor ő már ezzel buta is lesz? Ez érdekes:) Micsoda emberek vannak:D

Egyébként a kérdezőnek: Ne haragudj, nem tudok válaszolni a kérdésedre. Én is szeretném megnagyobbittatni a melleimet, de sajnos egyelőre nincs rá pénzem:)

2011. máj. 18. 14:52
 10/15 anonim válasza:
88%

"A formás, természetes idomokat részesítem előnyben,"

És ha ez valakinek nem adatik meg? Attól h valaki plasztikai műtétet csinál még nem biztos hogy hatalmas mellei lesznek... lehet hogy csak egy átlagosat akar hogy nőnek érezze magát... én is ezért szeretném majd megcsináltatni

2011. máj. 18. 17:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!