Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mit tehetek ennek érdekében?

Mit tehetek ennek érdekében?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

17 éves lány vagyok és nagyon utálom az orrom. Egyáltalán nem illik az arcomhoz. Az arcom kislányos, az a babaarc, de az orrom teljesen elrontja. Egyik ismerősömet megkértem, hogy photoshop segítségével csinálja meg olyanra, amilyenre szeretném. Nem hittem a szememnek! Életemben először szépnek láttam az arcom, pedig tényleg csak az orromhoz nyúlt hozzá, ahhoz a részhez, ami benne nem tetszik.

Azóta sokat gondolkozok ezen és szeretném mihamarabb megműttetni.

Jövőre leszek végzős, szüleim a továbbtanulásomra tesznek félre, mondván lehet, hogy majd kell lakást bérelni stb.

Arra gondoltam, hogy dolgozok nyáron és suli közben és akkor valahogy csak összejön (+ kiegészítés).

Amíg gimibe járok nem hiszem, hogy megcsináltatnám, hisz sok nehézséget okozna, viszont érettségi után a nyarat Los Angelesben töltöm, így a nyár is kiesett, és akkor marad az egyetem eleje?

De nagyon nagyon zavar az orrom, ha fényképeznek mindig eltakarom az arcom. Nagyon el vagyok keseredve.

2011. máj. 14. 16:49
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ilyet csak olyan ember ír, akinek kisebb orra van!:D
2011. máj. 14. 18:11
 12/16 anonim ***** válasza:
Ez nem igaz. Sokáig én sem voltam megelégedve az orrommal. Már írtam, hogy előlről furán néz ki oldalról még ugyan türhető :D de Inkább olyan tuncsi orrnak nevezném. De van akinek pont az a különlegessé, ami nem hétköznapi. És sokszor amit mi hibának látunk, az másoknak meg tetszik. :)
2011. máj. 14. 18:19
 13/16 anonim válasza:
Szerintem nincs itt gáz, várj még evvel a dologgal, nehogy a végén megbánd. 17/F
2011. máj. 15. 03:12
 14/16 anonim ***** válasza:
Itt az én orrom (amit azóta sem sikerült megműttetni, amióta kiírtam a kérdést-másra kellett a pénz). Hidd el, utálom... És szívesen cserélnék a tieddel. De tudom, hogy mindenkinek a maga baja a legnagyobb, ugyhogy megértelek :). Amugy én is pont ugy vagyok vele, mint te: tornázok, adok magamra, de az orromat sajnos nem tudom se letornázni, sem sminkkel, sem semmi mással meghosszabbítani, csak műtétileg (ami nálam összetett lesz, porcdarabot kellene kivenni e fül nem tom melyik részéből, aztán azzal kipótolni az orrcsúcsot, ki tudja hogy hogy sikerül de mindenképp belevágok majd ha minden igaz). Én azt mondom, hogy ha már tudod, hogy lesz műtéted, akkor most lazíts, élvezd az életet. Addig se depizz :). Én is utáltam fényképezkedni, mindig elrejtettem az arcom, de most, hogy tudom, lesz változás, most merek hülyülni fényképezőgép előtt, meg mások előtt is. Egyszerűen nem hagyom, hogy egy ilyen dolog elrontsa még 2-3 évemet vagy többet, ahogy már megtette.
2011. máj. 20. 22:08
 15/16 anonim ***** válasza:

Ja, alink lemaradt:)

[link]

2011. máj. 20. 22:09
 16/16 anonim válasza:
Ha megműteted az orrod kitudja ,hogy rosszabban fog-e kinézni,vagy a műtét utáni fájdalom elviselhetetlen lesz-e.Figyelj én most nem elijeszteni akarlak a műtéttől ,csak szerintem nem helyes.
2011. jún. 12. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!