Mellplasztika műtét után lehet oldalt fekve aludni?
Figyelt kérdés
2011. máj. 2. 11:42
2/5 A kérdező kommentje:
Még nem tudok képet küldeni, 11-én műtenek. Általában hason fekve szoktam elaludni,na ezt tudom,hogy elfelejthetem,de mi van az oldalfekvéssel?
2011. máj. 2. 11:47
3/5 anonim válasza:
Hason egy ideig biztosan nem fogsz, első pár napban szerintem oldalt sem. Bár nekem csak az egyik mellemet műtötték, nem tudtam oldalra sem fordulni műtét után 1-2 napig. De utána is fájt. Úgyhogy szerintem legalább egy hétig hanyatt fekve kell aludnod.
4/5 anonim válasza:
Hason fekvést varratszedés előtt nem ajánlom és szerintem nem is menne,mert igen fájdalmas lenne...Oldalt feküdni akkor szabad,ha nem fáj,nem kellemetlen és persze a doki is azt mondja hogy szabad.Nekem a 4. hét után is csak féloldalasan sikerült feküdnöm,de persze mindenkinél más a gyógyulási szakasz.
5/5 glaslo1 válasza:
Remek a kérdés !
Re:Miután totál visszaálltál a műtét előtti egészséges állapotodba a beültetett cuccot észre sem fogod venni és más sem !!--élheted uazt az életed amelyet korábban!!
Természetesen igen óvatosnak kell légy a teljes regenerálódásig a cél érdekében!
Az infó pontos diagnózis uis. a páromat naponta láttam és rohamosan gyógyul csodálatosan fantasztikus lett!!!!!
Sok sikert és szép eredményt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!