Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mellplasztika műtét után...

Mellplasztika műtét után lehet oldalt fekve aludni?

Figyelt kérdés
2011. máj. 2. 11:42
 1/5 anonim ***** válasza:
57%
küldj egy kepet, es megmondom :P
2011. máj. 2. 11:45
 2/5 A kérdező kommentje:
Még nem tudok képet küldeni, 11-én műtenek. Általában hason fekve szoktam elaludni,na ezt tudom,hogy elfelejthetem,de mi van az oldalfekvéssel?
2011. máj. 2. 11:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Hason egy ideig biztosan nem fogsz, első pár napban szerintem oldalt sem. Bár nekem csak az egyik mellemet műtötték, nem tudtam oldalra sem fordulni műtét után 1-2 napig. De utána is fájt. Úgyhogy szerintem legalább egy hétig hanyatt fekve kell aludnod.
2011. máj. 2. 11:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Hason fekvést varratszedés előtt nem ajánlom és szerintem nem is menne,mert igen fájdalmas lenne...Oldalt feküdni akkor szabad,ha nem fáj,nem kellemetlen és persze a doki is azt mondja hogy szabad.Nekem a 4. hét után is csak féloldalasan sikerült feküdnöm,de persze mindenkinél más a gyógyulási szakasz.
2011. máj. 3. 21:04
 5/5 glaslo1 válasza:

Remek a kérdés !

Re:Miután totál visszaálltál a műtét előtti egészséges állapotodba a beültetett cuccot észre sem fogod venni és más sem !!--élheted uazt az életed amelyet korábban!!

Természetesen igen óvatosnak kell légy a teljes regenerálódásig a cél érdekében!

Az infó pontos diagnózis uis. a páromat naponta láttam és rohamosan gyógyul csodálatosan fantasztikus lett!!!!!

Sok sikert és szép eredményt!

2011. máj. 6. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!