Támogatott plasztikai műtét?
Kedves kérdező!
Már miért támogatnák?Szerinted hány hasonló ember van még a világon,akik hasonló módon fogytak le?Támogatni esetleg a balesetből adódó deformálódásokat szokták...a melleidet vagy elfogadod,vagy összegyűjtöd azt a pár százezret...:S
Nem hiszem, hogy támogatja a TB. Bár hallottam már olyanról, hogy pszichológusi javaslatra támogatott hasonló dolgokat. Pl: Annyira nem tudta már magát elfogadni, annyira undorodott a saját testi látványától, hogy az öngyilkosság határáig sodródott, és már nem maradt neki más csak a plasztika. De hallottam olyanról is, aki ugyanígy pszichológusi véleményt akart kérni, de nem kapott, hisz nem volt mentálisan semmi baja, így talált egyet akit letudott fizetni, de azzal is ott tart ahol a part szakad, mert az ára ugyanott van, mint egy plasztikának.
Én a krumpli orrom szeretném megcsináltatni, de párom hallani sem akar plasztikáról.
2006 nyaráig támogatta a felvarrást, de azóta csak a kisebbítés( ha kb a fele állományt ki kell venni)
Neked szerintem implantátumra is szükséged lenne az meg sose volt TB támogatott.Állami kórházban 500ezer köri áron vállalják, magánklinikán kb. 700 ezertől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!