Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Támogatott plasztikai műtét?

Támogatott plasztikai műtét?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok 90kg-ról fogytam le 55kg-ra!a melleim nagyok voltak most meg már jó formán csak bőr van helyette!ami rettenetesen zavar!arra lannék kíváncsi hogyha rá venném magam a plasztikai műtétre azt támogatnák ebben az esteben?előre is köszönöm a válaszokat!
2011. ápr. 13. 08:27
 1/6 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Már miért támogatnák?Szerinted hány hasonló ember van még a világon,akik hasonló módon fogytak le?Támogatni esetleg a balesetből adódó deformálódásokat szokták...a melleidet vagy elfogadod,vagy összegyűjtöd azt a pár százezret...:S

2011. ápr. 13. 08:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Én hallottam már olyat,hogy ilyen esetben támogatja a tb a bőrfelvarrást, de a mellett nem hiszem.
2011. ápr. 13. 09:48
 3/6 A kérdező kommentje:
kedves első válaszoló!azért tettem fel a kérdést mer nem tudom hogy ez hogy működik!nem szeretnék minden követ meg mozgatni azért hogy meg legyen csinálva a mellem csak fel merült bennem ez a kérdés!köszönöm a válaszokat
2011. ápr. 13. 10:09
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy támogatja a TB. Bár hallottam már olyanról, hogy pszichológusi javaslatra támogatott hasonló dolgokat. Pl: Annyira nem tudta már magát elfogadni, annyira undorodott a saját testi látványától, hogy az öngyilkosság határáig sodródott, és már nem maradt neki más csak a plasztika. De hallottam olyanról is, aki ugyanígy pszichológusi véleményt akart kérni, de nem kapott, hisz nem volt mentálisan semmi baja, így talált egyet akit letudott fizetni, de azzal is ott tart ahol a part szakad, mert az ára ugyanott van, mint egy plasztikának.

Én a krumpli orrom szeretném megcsináltatni, de párom hallani sem akar plasztikáról.

2011. ápr. 13. 10:24
 5/6 anonim ***** válasza:

2006 nyaráig támogatta a felvarrást, de azóta csak a kisebbítés( ha kb a fele állományt ki kell venni)

Neked szerintem implantátumra is szükséged lenne az meg sose volt TB támogatott.Állami kórházban 500ezer köri áron vállalják, magánklinikán kb. 700 ezertől

2011. ápr. 13. 17:53
 6/6 anonim válasza:
Járj 1évig pszihodokihoz, h nem tudod elfogadni magad..utána van rá esély
2011. jún. 12. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!