Létezik TB támogatott KARPLASZTIKA műtét?
Országos Egészségbiztosítási Pénztár által támogatott karplasztika után érdeklődnék.
Ha igen, Budapesten és Fejér megyében melyik kórház végzi?
Sokat fogytam és már nem húzódik vissza a bőröm, mások szerint is ezen már csak a plasztika segítene.
Néztem az árakat, elég húzós...
Nem betegség miatt fogytam le.
Inkább pszichés oka volt a hízásnak, aztán sikerült észhez térnem és a karomon maradt úgy kb 15 centi felesleges bőr.
Köszönöm a válaszod!
Ha valaki nagyon sokat fogyott akkor a hasplasztikája tb támogatott lehet.Keress fel egy plasztikai sebészt hiszen egy próbát megér
A te hasaddal minden oké?
Nagyon sok kórházban van plasztikai sebészet
Bp-en pl. Erzsébet, István,Kútvölgyi,Honvéd
Hasammal úgy vagyok, hogy mivel még nem szültem az ráér.
A combom egész tűrhető, a karom viszont...hárman is beleférnénk...
Mellek... 85/b-s melltartót hordok, párom szerint úgy jó ahogy van, de nem tudom, talán ezt nem merném bevállalni, amúgy eléggé csíkosak.
Nem akarom agyonplasztikáztatni magam, főleg hogy én elég plasztika ellenes vagyok, voltam, de megtapasztaltam azt, hogy igenis olyakor kellenek a szépészeti műtétek csak módjával és nem szabad túlzásokba esni.
Zavar, hogy nem tudok felvenni úgy egy rövidujjú felsőt, hogy ne a karomat néznék, mert tényleg brutális látvány.
Jön a jó idő és nem szeretnék annyit szégyenkezni, elég volt a kilók mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!