Voksán Virág mellei műremekek?
Figyelt kérdés
Egy régebbi cikkben olvastam hogy többen mondják ezt.2011. ápr. 4. 17:11
11/23 anonim válasza:
Lehet, hogy számodra istennő, de ha a fejed tetejére állsz, akkor sem fogsz meggyőzni. Elhiszem, hogy neked tetszik, de akibe szorult egy kis intelligencia nem akar így kinézni.:) Az pedig a legkevésbé sem érdekel, hogy a hozzád hasonló felszínes kislányok rá szeretnének hasonlítani.
12/23 anonim válasza:
Nem akarod elismerni hogy szép ENNYI!!!
14/23 anonim válasza:
hallod Előző, ez vagy a virág, vagy a palija, vagy valami plátói szerelmes :D ha meg troll, akkor don't feed them ;) amúgy Kérdező, szerintem ha akarsz magadnak bögyöket csináltatni akkor ne egy tökidegen bögyeit akard már, hanem az legyen a szemed előtt, hogy MAGADAT szabatod át, HOZZÁD kell passzoljon az a két szilikon. Ez kb. az a szitu, mint amikor az ember lánya a bolti 13-féle sarki hamvas barackvirágszőke árnyalatból azt a dobozt veszi le a polcról, amelyik nénire a legjobban akar hasonlítani arcilag LOL :D (saját tapasztalat, röhögtem is magamon eleget)
15/23 anonim válasza:
Ebből látszik mennyit foglalkoztok Virággal.
A ti ostobaságotok...
16/23 anonim válasza:
Virág meg csak röhög a markába...tudja mennyire hülyék vagytok és belőletek megél.
17/23 anonim válasza:
Nagyokos nem ebből él te ostoba hanem dj kedéséből te barom!!!
18/23 anonim válasza:
ekkora mellek nem lehetnek ilyen kerekek és feszesek ha természetesek. persze hogy mű
19/23 anonim válasza:
Ezt eddig is tuttuk hogy mű.Am teljes mértékben gönyörűek!
20/23 anonim válasza:
nekem a példaképem, én ugy szeretnék kinézni. csajok ti csak féltékenyek vagytok rá, mert nem néztek ki jól. 10pasiból 8 biztos Virág kinézetű nőt akar, a maradék 2 meg ugyse kap olyat! 22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!