Mennyibe kerül egy orrműtét? És ki a legjobb plasztikai sebész Budapesten?
Figyelt kérdés
Szeretném megműttetni az orromat,a lényeg hogy ne altatásban legyen. Van valakinek jó tapasztalata?2009. febr. 21. 22:07
1/4 anonim válasza:
[link] Én ezt a klinikát ajánlanám.
2/4 anonim válasza:
Nekem 5 évvel ezelőtt 230.000 Ft-ba került altatásban. Nagyon elszúrták, majdnem elvéreztem, rosszabb volt, mint előtte.
2 éve vettem rá magam egy újabb műtétre, helyi érzéstelenítéssel. Az injekciók rendkívül fájdalmasak voltak, a műtét végére (3 órán át operáltak) kiment az érzéstelenítő, tehát éreztem, ahogy porcokat vágnak ki belőlem. Senkinek sem kívánom.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Melyik sebész csinálta neked, aki elszúrta? Csak hogy tudjam ki milyen.
Tudom hogy vannak kockázatai, de inkább bevállalom minthogy további komplexusaim legyenek.
2009. febr. 23. 21:57
4/4 anonim válasza:
Nyugi, nekem nem Budapesten csinálták, de az tény, hogy a második, jól sikerült műtét után eltűntek a komplexusaim. Szerintem vágj bele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!