Nagyon kicsi a mellem, pedig már nem vagyok olyan korban, hogy nőjön. A plasztikai sebészet azt is meg tudja oldani, hogy szinte a semmiből csinál ciciket?
nagyon deszka vagyok,a legkisebb melltartó is óriási rám :(
egyébként mennyibe kerül egy ilyen műtét?
Szerintem fogadd el magadat, olyanak amilyen vagy. A mütét nem két fillér, és ne feledd az eredeti a jobb...
Nem minden férfi a nagy mellü nöket szeretti.
szerintem az előttem válaszolók mint hülyeségeket írtak.
szerintem ha nem vagy megellégedve vele, akkor igen is változtass rajta, ne fogadd el, azt a gyengék csinálják.
nem ismerek semmilyen módod arra hogy hogyan lehetne természetes módon hatásosan megnöveszteni a mellett, a terhességen kívül persze
a műtét az jó lenne, tud a semmiből melleket csinálni az orvos azzal, azzal nem lenne probléma, hanem azzal hogy egyrész 250.000-600.000-be kerül a buli, másrészt pedig (szerintem) kifejezetten rövid időközönként cserélgetni kell az implantátumot, és ha szerencséd van akkor be is tokosodik, elcsúszik, eldeformálódik stb. ha meg sóoldatosat teszel be, az nem vészes annyira, mert az maximum csak kifolyik. emellett nem egy embert ismerek, akinek nagyon csúnya a melle, körbe van vágva a mellbimbója, ami tényleg évekkel később is látszik, meg olyat is láttam, hogy a melle aljától majdnem a hónaljáig fel van vágva a melle.
persze ha utána nézel a dolognak, meg minden akkor biztos sikerül találnod egy rendes orvost. járj utána a dolognak. sok sikert
hát akik azt mondják előttem hogy ne változtass, mert nem szeretik a pasik blabla.. ez mind butaság szerintem.
az előttem szólók szerintem nem értették meg, hogy itt nem azzal van a baj hogy NAGY melleket szeretne, hanem inkább egy normális méretet.
szerintem ha egy normális méretű mellet akarsz megéri plasztikáztatni, és ember nem fogja megmondani, hogy az mű.
no de mind1...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!