Mit jelent a Zepternél az örökös garancia?
Figyelt kérdés
Tavaly márciusban hitelre vásároltam edénykészletet, az egyik edényből valami fehér színű ragasztós szerű anyag jött elő visszaküldtem a vásárlás helyére azt válaszolták hogy valószínű hogy nem az előírásnak meg fellelően használtam, s erre nincs garancia., ez 2010 áprilisában volt, kértem a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőséget az ügyben Ök a cégnek a belső vizsgálatát rendelték el az ügyben, amit jóváhagytak, aztán kértem küldjék vissza részemre az edényt, a mai napig sem tették nekem pedig minden hónapban fizetnem kell a törlesztést havi 8765 Ft, s az edényt használni sem tudom mert nem küldték vissza részemre,A garancia jegyre az van írva hogy örökös garancia van a termékre.Kérdezem az ügyben mit tehetek hogy rendeződjön ez az ügy a garancia szerint? Szerintem a Svájci cég erről a selejtes termékekről nem is tudhat,pedig rengeteg a selejtes edénykészlet, a szomszédom is ugyan így járt egy hónapja.De tudok akik a lápa terméküket nem tudják használni, s ott is azt válaszolták hogy nem a rendeltetésszerű használat miatt ment tönkre a lámpájuk. De erre szakértői vizsgálatuk nincs, s azt mondják nekik nem kötelességük a szakértői vélemény, az ö állásfoglalásuk az elfogadott.Mi a véleményük az ügyben?2011. márc. 2. 20:43
1/1 anonim válasza:
Nálunk a szüleimnek van Zepteres edénykészletük egy csomó.Egyszer az egyiknek anyu felgyújtotta a fogó gombját véletlenül és szét olvadt.Adtak egy másikat.Ha nem tudják bebizonyítani,hogy nem rendeltetésszerűen használták, ki kell cserélni. Ez ráadásul szerintem gyártási hiba, a ragasztóanyag folyt ki szerintem a hő hatására.
És menj be, hogy mutassák meg a szerződésben, mi a rendeltetésszerű használatból eredő hiba, ha nem ez?És nézd meg,hogy mit tartalmaz a te garancialeveled, hogy mi van bele írva. Én nem hagynám ennyiben, minden nap bemennék oda és rákérdeznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!