Hogy tüntessem el a heget az arcomról?
Figyelt kérdés
Pontosabban az államról???Pár éve felszakadt az állam és egy csúnya heg maradt utána.Engem nagyon zavar,többször bele is kaptam,forduljak sebészhez,vagy nem érdemes???El lehet tüntetni valahogyan???2011. jan. 23. 12:14
1/8 anonim válasza:
nekem is van 1 heg az államon szerintem nem érdelmes sebészhez fordulni púderrel nem fog annyira látszani
2/8 anonim válasza:
Állítólag a kozmetikusoknál található bioptron lámpával sok kezelés után eltűnik. A kozmetikusom azt mondta, hogy a férje kezén kutyaharpásról maradt nyomok voltak, és minden nap kezelték, és eltűnt. Csak elég borsos áron van, ahhoz hogy minden nap el tudjon menni az ember.
3/8 A kérdező kommentje:
Hát igen,nekem ráadásul piros elég nagy,ezért szeretném eltávolítani valahogy,a lámpáról én is hallottam,úgy tudom,venni is lehet ilyet,de nem 2 forint....
2011. jan. 24. 22:01
4/8 anonim válasza:
Nekem is van heg az államon meg a homlokomon is. A régabbi heget is el lehet tüntetni ilyen lámpával? Vagy csak ami nem régi heg?
5/8 anonim válasza:
Esetleg némileg segíthet ha beszerzel otthonra egy aloe verát és azzal kenegeted. Nekem az segített némiképp.
6/8 A kérdező kommentje:
Nekem is elég régi a heg én azt is hallottam,hogy citrommal is lehet halványítani,bár én még nem próbáltam,az a sz*r,hogy pont az államon van,piros és teljesen mindegy,hogy mit kenek rá,akkor is látszik...
2011. febr. 1. 16:52
7/8 anonim válasza:
Azt nem értem hogy ha pár éve szakadt fel, akkor hogy lehet hogy még mindig piros?
Mert nekem is van egy kicsi heg az államon, még tavasszal hasadt fel úgy hogy ráestem az államra. Ronda volt, ömlött belőle a vér de elmentünk az orvoshoz egyből és lefertőtlenítette meg összeragasztotta. Sőt még tetanuszt is adott. És azóta egész szép, már alig látszik.
Nem lehet hogy te nem mentél el vele orvoshoz és azért maradt olyan csúnyán meg a heg? Meg az is fura, hogyha már régi a heg nem szabadna hogy piros legyen, mert egy idő után befehéredik. Sztem menj el vele bőrgyógyászhoz.
8/8 A kérdező kommentje:
Nekem egy ismerősöm nővér és összeragasztotta nekem,de elég nagy seb volt,először el akartam menni vele orvosoz,de a végén ő ragasztotta össze,mert ő volt ott velem.A külseje piros,a széle fehéres,de a belseje piros és ilyen is fog maradni....
2011. febr. 3. 16:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!