Hogyan tüntessem el az arcomról a hegeket, kiskori sebhelyeket?
Valószínű, hogy más nem is veszi észre rajtam, de engem akkor is zavarnak a hegek az arcbőrömön. Kiskoromban volt, hogy egyszer bevertem az asztalba a fejem, vagy már nagyobb kormban, hogy kinyomtam egy pattanást, és úgy tűnik, hogy annyira vékony a bőröm, hogy ezeknek mind nyoma maradt. Próbáltam már a Contractubex-gélt Svédcseppel és BioPolar-lámpás kezeléssel, de a mindennapos fényterápia kiszárította az arcbőrömet. Így most nem tudom, mit tegyek. Tudtok olyan kenőcsöt, esetleg arcápolót ajánlani, amivel biztos a siker, és már van tapasztalatotok felőle?
Előre is köszi :)
Ööömm ez a Dermatix nem az a szilikonos kenőcs, amely 10 000 forintba kerül a gyógyszertárban?
Am. bőrcsiszolásos kezelés gondolom jó sokba kerülhet meg gyereknek nem is csinálnak olyat. Egyébként az milyen is?
A bőrcsiszolás alapelve, hogy a felső, elöregedett hámréteg célzott és ellenőrzött eltávolításával új, fiatalos hámréteg képződésére serkentjük, illetve kényszerítjük a bőrt. A felső bőrrétegek célzott eltávolítása által a bazális rétegben felerősödik a fiatal, működőképes bőrsejtek képzése. Ezek a bőrsejtek felfelé vándorolnak, és lépésről lépésre pótolják a károsodott szöveteket. A hámréteg felső részének eltávolításával megfiatalítjuk a bőrt. A csiszolás után bőrazonos és bőraktív hatóanyagokkal tápláljuk, hidratáljuk azt. Az így bevitt hatóanyagok, vitaminok hatására fiatalos, üde és bársonyos bőr képződik.
A kezelés eredménye azonnal látható és a bőr belülről regenerálódik.
Használható: pigmentfoltos, ráncos, heges, pattanásos bőrnél.
Ez egy kúra, ahogy az AHA kezelés is kúra.
Viszont ha veszel AHA krémet, akkor esténként te is tudod kezelni.
Ez nem korfüggő, akár te is igénybe veheted:)
A kúra ára változó, kinek milyen gépe van... Kezelésenként kb. 4000-től felfele.
Köszönöm:)
És egyébként ha bőrcsiszolással el tudják érni, hogy eltűnjenek a hegek, akkor ez rendszeres bőrradírhasználattal is működik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!