Mennyibe kerül most általában egy mellnagyobbítás?
Figyelt kérdés
Olyanok írjanak akik mostanában csináltatták vagy voltak konzultáción. A neten én is eg tudom nézni.2011. jan. 19. 20:17
11/20 anonim válasza:
Tavasszal, ha lesz idő én is megcsináltatom. Nekem, az a dilemmám, hogy a doki azt mondta minimum 350-es kell, de a 450-est ajánlja, mivel elég széles a mellkasom. Nem vagyok kövér, félreértés ne essék, de elég széles és izmos vagyok. Alkati dolog is meg az aktív sport miatt. Most 85A-s hordok. Ki tudja mekkora lesz kb a 350-essel, illetve a 450-essel kb? Nehogy baromi nagy tőgyeim legyenek.
12/20 anonim válasza:
Szio
Nekem 340es van, 75/A volt, 175cm vagyok és 60kg körül,
én 400 felé nem mennék a helyedben, rajtam még olyan 390 jol mutatna, de mivel természetes volt a hatás a 340 szuper. És még annyi, hogy az utcán egy dögös melltartóval rögtön látványosabbá tudod tenni, de ha tul nagy lesz, akkor eltakarni már nem tudod. Ha nem bizol az orvosban eléggé , kérdezd meg egy másik véleményét is.sok sikert
13/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Az baj, hogy így még nem voltam konzultáción nem tudom pontosan mekkora mondjuk a 300-as vagy a 350-es...meg hát minden testalkatnál máskép néz ki, hiába nézem a neten a képeket.Nekem a felső testem elég keskeny, szóval gondolom nem túl nagyot ajánlana a doki.
2011. febr. 20. 11:41
14/20 anonim válasza:
19:49
És most mekkora melltartót hordasz? Én egy kicsit szélesebb vagyok 85A-s a méretem és elég széles hátizmaim vannak, meg széles a mellkasom úgy, hogy a jelenlegi cici elég kicsi hozzám.
15/20 A kérdező kommentje:
Nekem 75 B vagy 80 B szokott kelleni.
2011. febr. 27. 11:45
16/20 anonim válasza:
almicsek - nek üzenem, hogy csak tudom már mennyiért csinálta Krasznai a mellemet,szánalmas vagy;)
17/20 A kérdező kommentje:
Azóta túl vagyok a műtéten :))))
2011. okt. 27. 22:48
18/20 anonim válasza:
Nekem november elején lesz Gáspár leventénél 700 000 plusz a járulékos költségek, azaz a vizsgálatok. Ezeket persze meg lehet csináltatni TB alapon is, de az hónapokig tart, millió helyre elmenni, stb.
19/20 A kérdező kommentje:
Azóta nekem is meg volt a műtétem. Szintén Gáspár leventénél csináltattam 700-ért. Utolsó válaszadótól kérdem hogy elégedett e az eredménnyel ?
2012. febr. 20. 23:54
20/20 anonim válasza:
Nagyon elégedett vagyok. Izom alá tette be. Próbálkozott a 390-essel, de 360-as fért be. Nem engedtek annyit az izmaim. De nagyon szép lett így is. Abszolút nem látszik, hogy mű. Ha más is érdekel írj privátba, szívesen válaszolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!