Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mennyibe kerül most általában...

Mennyibe kerül most általában egy mellnagyobbítás?

Figyelt kérdés
Olyanok írjanak akik mostanában csináltatták vagy voltak konzultáción. A neten én is eg tudom nézni.
2011. jan. 19. 20:17
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Én tavaly voltam konzultáción a Virányos úton. Akkor 750 ezer volt, mindennel együtt, csak még nem mertem belevágni.
2011. jan. 19. 20:26
 2/20 anonim ***** válasza:
0%
500000- és a határ a csillalgos ég. Az árba beletartozik az is, hogy a férfiak elég nagy részének nem tetszik, és simán tetszenél nekik akkora mellel, amekkora van neked éppen.
2011. jan. 19. 20:32
 3/20 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Én is ilyem 7-8 száz ezerre gondoltam. De még gyüjtenem kell kicsit. Nem félek tőle, mert már kicsi korom óta vágyam.

Nem a férfiaknak szeretném csináltatni, hanem magamnak . Nekem tetszik és rengeteg önbizalmat adna, sokkal jobba érezném magam a bőrömbe.

2011. jan. 19. 20:35
 4/20 anonim válasza:
Én is megszeretném nagyobbítatni a melleimet, csak sajnos nekem is gyűjtenem kell hozzá. És egyébként én is igy vok vele, hogy nem azért, hogy a pasiknak tetszedjek, hanem mert önbizalmat adna, mert abból nekem elég kevés van.:(
2011. jan. 20. 11:38
 5/20 anonim ***** válasza:
Szia!nekem most lesz 2 hónapos a műtét, Dr.Krasznai Zsolt csinálta nekem.1.200 000 volt.nagyon szép lett!elégedett vagyok vele nagyon.a klinika is gyönyörű!
2011. jan. 21. 19:16
 6/20 anonim ***** válasza:
53%
szerintem azért hülyeség ez a "nem a férfiak miatt akarom megcsináltatni a mellem hanem magam miatt", mert gondolj csak bele: ha egy szigeten élnél egyedül vagy egy szigeten élnél olyan emberek között akik közül nagyon sok mindenkinek van kicsi melle, de senki se törődik vele mert nem ez a lényeg, akkor vajon te meg akarnád csináltatni a tiédet?? lószart! ez a világ, a társadalom, a TV, a celebek és még sok minden más tette tönkre az énképünket (szerintem).
2011. jan. 23. 16:07
 7/20 anonim ***** válasza:
Sima mellnagyobbitás Kraszninal 1millio, nem 1.2millio, ott volt felvarrás is. Én ha egyedül élnék egy szigeten is boldogabb lennék nagy mellel,mint kicsivel. Abszolut nem a külvilág a fontos, hanem az énkép és a belső elégedettség.
2011. jan. 23. 22:52
 8/20 anonim válasza:
Nekem most lesz, 700.000-ért. Kicsit sokallom az 1.200.000-et.Bár lehet Pesten más a díjszabás:)
2011. jan. 30. 13:53
 9/20 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszadótó kérdezem , hogy hol csináltatod ? És mekkorát ?
2011. febr. 18. 22:31
 10/20 anonim válasza:

Szia

Még nincs meg, márciusban megyek, Győrben. 250-es a cél.

2011. febr. 19. 07:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!