17éves vagyok és nagyon nem vagyok megelégedve magammal. Plasztikáztassam a mellem vagy mégsem?
Csináltasd meg!!
ha tudják finanszírozni a szüleid.
csak szebb lehetsz, mit veszthetsz?
Szia!
Én is rettenetesen gátlásos voltam a befelé forduló mellbimbóim miatt. És a kisajkam is kicsit kilóg. Ami azt illeti, már az első gyermekünket várjuk a férjemmel... Persze reménykedem abban, hogy a szoptatás után kint maradnak a mellbimbóim. De ez soha a kapcsolatunkban semmilyen problémát nem okozott!
Egyébként régen sokan megműtteték, de ez azzal járt, hogy a tejcsatornákat elmetszették (hiszen ezek rövidsége okozza a befordulást), így a nő képtelenné vált később már a szoptatásra. Hogy most milyen technikát alkalmaznak, nem tudom. Én Avent Niplette bimbókiemelőt használtam korábban, és most bimbó védőt és kiemelőt. És tornáztattam őket.
Sok sikert önmagad elfogadásához! Móni
Én is 17éves vagyok,és 75/B-s melltartót hordok,de ez függ a melltartó fazonjától is,mert van amikor kisebb kell :S
Én is gondolkodom ezen a műtéten,de nem tuti,hogy lenne rá pénzem.A barátom így szeret,de nekem ez akkor is szívfájdalmam (ez a méret dolog.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!