Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » 17éves vagyok és nagyon nem...

17éves vagyok és nagyon nem vagyok megelégedve magammal. Plasztikáztassam a mellem vagy mégsem?

Figyelt kérdés
Tudom még korai de gátlásossá tesz. Befelé forduló mellbimbóim és kis melleim vannak. Ezen kívül rendellenes a nemi szervem. Pontosabban a nagy ajkaim túl hosszúak. Szeretnem a tanácsotokat kérni. Tudom h egy "jó szerelmi" kapcsolatban ennek nem szabad h jelentősége legyen,de egyszerűen én érzem magam feszélyezve. Külsőleg kifejezetten vonzónak tartom magam,de sajnos ez csak a látszat mert a ruha mást takar. Szülei feltehetőleg tudják finanszírozni ezt csak szeretném más véleményét is kérni erről.
2009. febr. 1. 04:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekem 19 éves korom körül nagyon sokat nőtt a mellem.21-22 éves korodig még bőven fejlődsz,a nagy akjaid ha kicsit hoszabbak az nem rendellenesség,igaza van az előttem szólónak nagyon sokféle punci van.
2009. febr. 8. 20:59
 12/14 anonim válasza:

Csináltasd meg!!

ha tudják finanszírozni a szüleid.

csak szebb lehetsz, mit veszthetsz?

2009. júl. 17. 22:23
 13/14 anonim válasza:

Szia!

Én is rettenetesen gátlásos voltam a befelé forduló mellbimbóim miatt. És a kisajkam is kicsit kilóg. Ami azt illeti, már az első gyermekünket várjuk a férjemmel... Persze reménykedem abban, hogy a szoptatás után kint maradnak a mellbimbóim. De ez soha a kapcsolatunkban semmilyen problémát nem okozott!

Egyébként régen sokan megműtteték, de ez azzal járt, hogy a tejcsatornákat elmetszették (hiszen ezek rövidsége okozza a befordulást), így a nő képtelenné vált később már a szoptatásra. Hogy most milyen technikát alkalmaznak, nem tudom. Én Avent Niplette bimbókiemelőt használtam korábban, és most bimbó védőt és kiemelőt. És tornáztattam őket.

Sok sikert önmagad elfogadásához! Móni

2009. aug. 25. 17:56
 14/14 anonim válasza:

Én is 17éves vagyok,és 75/B-s melltartót hordok,de ez függ a melltartó fazonjától is,mert van amikor kisebb kell :S

Én is gondolkodom ezen a műtéten,de nem tuti,hogy lenne rá pénzem.A barátom így szeret,de nekem ez akkor is szívfájdalmam (ez a méret dolog.)

2010. jan. 20. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!