Létezik olyan, hogy hasplasztikát TB támogatással csinálnak?
Figyelt kérdés
Terhességem után nagyon kinyúlt a bőr a hasamon,iszonyatos kötényhasam lett,ammi nagyon-nagyon zavar.Lelkibeteg lettem tőle:(!Sajnos pénz nem nagyon van rá.Létezik olyan,hogy a TB támogatja az ilyen jellegű műtétet?Ha igen,hogy működik?2011. jan. 11. 18:23
11/15 Krafcsikné Gyöngyi válasza:
És mi alapján választottál dokit?Mennyi idő az adminisztráció? Sok sikert kívánok!
12/15 A kérdező kommentje:
Barátnő férje sebész és most tanul plasztikai sebésznek.Akinél tanul(nem ismerem),nagyon szépen dolgozik.Ő csinálta barátnőm cicijét és csodaszép lett!Így majd hozzá megyek én is,ha még sikreül fogynom még vagy 10kilót a nyáron.Mert úgy szeretnék nekimenni,hogy annyi kiló legyek amennyi szeretnék lenni és azt a bőrt vegyék le.
2011. febr. 11. 12:44
13/15 Krafcsikné Gyöngyi válasza:
Az tök jó!Sajnos nekem ilyen témában nincs ismeretségem.Te hova valósi vagy?Remélem nekem is sikerülni fog!
14/15 A kérdező kommentje:
Debrecenben vagyok,de Pesten lesz a műtét ha minden igaz! :)
2011. febr. 11. 18:14
15/15 Krafcsikné Gyöngyi válasza:
Én is Debrecen közeli vagyok 20km-re Derecske.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!