Plasztikai sebész? Egy kisebb zsírcsomót szeretnék a hátamról levetetni.
A hátamon van egy kb. borsó nagyságú zsírmirigy, ami -mint azt 2 hete az sztk-ban megtudtam- be van tokosodva.
Az sztk-s bőrgyógyász azt mondta, hogy ezt csak sebészeti úton lehet eltávolítani, és le is mentem izibe a sebészetre.
Ott viszont egy elég bunkó pasi volt, aki gyakorlatilag letolt, amiért ilyenekkel zavarom őt.
Azt mondta, hogy semmi értelme hozzá nyúlni, mert a helyén egy 3x akkora vágásnyom marad csak...
De engem akkor is zavar az a pukli, és szeretném kivetetni:(
Menj el másik orvoshoz, a barátomnak a tarkója alatt volt, és az utóbbi időben nagyon fájt neki, elment vele a házi orvosához, aki beutalta a sebészetre (ezt javaslom neked is). Kivették neki, rendesen összevarrták, letapasztották, pár nap múlva kivették a varratokat és most teljesen jó. Neki nagyobb volt, és visszafolyt egy kicsi, úgyhogy szerintem menj el orvoshoz minél hamarabb, hogy neked ne legyen ilyen problémád (mert ez így bizony újra kifejlődhet). Azért is jó ha hamar elmész, mert ha olyan helyen van, akkor ha megnő az eredet is elszoríthatja. Remélem tudtam segíteni. Boldog új évet!
Ja és kb nyoma sincsen már a hegnek.
Ezt lézerrel biztosan nem lehet, ki kellene vágni.
Menjek vissza az sztk-ba? De olyan gáz, mert nem tudom a doki nevét, akinél voltam. Hozzá nyilván tök felesleges lenne visszamenni, mert nagy ívbe tojt rám, akkor már egy másikhoz kellene menni.
De azt mondják, hogy háton nehezebben gyógyulnak a sebek, mert ott szinte minden mozdulatra megfeszül a bőr.
Igaza van a palinak nem veszélyes és te is túlozol kicsit.
Mivel a bőr alatt van a zsírcsomó. Tudom miről beszélek mert nekem is van 2 de engem nem zavarnak.
18/F
Írtam egy e-mailt, és elküldtem néhány plasztikai sebészet e-mail címére, csak úgy találomra. És Mihályfi is közte volt, és már válaszolt is:)
Azt hiszem jövő héten felkeresem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!