Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mennyi idő alatt gyógyulnak...

Mennyi idő alatt gyógyulnak be az orrműtét nyomai?

Figyelt kérdés
Januárban műtenek. Orsövényferdülésem van, és egyben plasztikázzák az orromat. A műtéttől számítva kb mennyi idő az, amíg meggyógyul teljesen?
2010. dec. 16. 11:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Állami intézetben csináltatod? Ingyen vállalták vagy fizetsz érte?
2010. dec. 16. 11:52
 2/13 anonim ***** válasza:

Nekem is csináltak, szintén plasztikával együtt.

Amíg a gipszet levették, az kb 2-3nap.

A lilás foltok elmúlnak az kb 1 hét (jó sok kalciummal lehet segíteni).

Nekem a doki azt mondta, hogy akár még 2hónapig is változhat kicsit az orrom alakja és addig vigyázzak is rá. Mondjuk én szabad szemmel nem nagyon vettem észre változást a 2hét utána és a 2hónap utáni között, de lehet, hogy a doki tud valamit, amit én nem :D

2010. dec. 16. 12:38
 3/13 A kérdező kommentje:
És amúgy az igaz, hogy műtét után úgy fogok kinézni, mint akit megvertek? :) A lila foltok miatt.
2010. dec. 16. 19:33
 4/13 anonim ***** válasza:

Jaja :D

Az elején elég csúnya lesz (én mindig ezzel a fotóval ijesztgetem az ismerősöket :), de pár nap alatt lemegy a csúnyája és csak kicsit lesz lila. Kalciummal 1hét alatt elmúlik az egész.

Mondjuk az vicces volt, hogy beragasztott orral, lila szemekkel sétáltam a barátom oldalán és mindenki olyan csúnyán nézett rá, mert azt hitték, ő vert meg :D

2010. dec. 17. 11:09
 5/13 anonim ***** válasza:
Igen, ugy fogsz kinezni mint akit megvertek, sot szemed alja is kek-zold lesz. 9 honap mig megkapod a vegleges eredmenyt.
2010. dec. 18. 12:21
 6/13 anonim ***** válasza:

Télen csináltatod? Bátor vagy. Nekem azt mondták semmiképp se csináltassam télen, inkább nyáron.

Amyúgy hol csináltatod és mennyit fizetsz érte? :)

2010. dec. 18. 19:39
 7/13 A kérdező kommentje:
Nekem ilyesmit nem mondtak. Őszintén sajnálnám azt a kevés nyári szabadidőmet rászánni, hogy fényes napsütésben feküdjek a kórházban vagy itthon. Az összeg az valami 100E ft környékén lesz, még nem tudni előre pontosan.
2010. dec. 19. 11:32
 8/13 anonim ***** válasza:
Telen a legjobb. Nem jarsz ki annyit, el tudsz bujni a monoklikkal. Melegben tovabb maradna beagadva is.
2010. dec. 19. 13:27
 9/13 anonim ***** válasza:
*bedagadva
2010. dec. 19. 13:27
 10/13 A kérdező kommentje:
Igazából itt biztos van rengeteg érv mellette és ellene... Állítólag szabad levegőn minden jobban gyógyul, viszont a nyári időjárás nem biztos hogy már olyan jót tenne. Jó lesz nekem így télen :)
2010. dec. 19. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!