15 évesnek csinálnak mellműtétet?
Miért olyan fontos a tetszés? Ágybetétnek akarod mutatni magad?
Amúgy ha rendesen eszel, és sportolsz mellette semmi esetre sem fogsz elhízni. Megerősödsz, formás tested lesz.
Nem tudom, honnan ez a buta gondolat.
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2010-12-19 02:49
voltam én.
A havid rendesen jön, mert még hormonháztartás beli problémák miatt lehet hogy nem nagyon nő a melled.
De légy türelmes mert mint írtam előző postomban nekem 18, inkább 19 után kezdett el nőni... hát nem vagyok egy koránérő mellesleg :D
Amúgy múltkor megnéztem magam a tükörben :D azt hiszem ez a nyár már nem lesz olyan f0s a strandon :D még kicsit feszesítek, meg tornázok, vékonyabbként még többnek tűnnek az ikrek xD
De amúgy eddigi tapasztalatom, ha valakinek tetszel nem a mellméreted fog számítani. Csak ezen én se tudtam sokáig túllépni - pedig hányan mondták- és egy nagycsomó pasit elszalasztottam, mert mi van ha nem tetszek neki push-up cicifix nélkül... wáááá
jah előző vagyok.
És még annyit ha nem eszel esélyt se adsz neki arra hogy nőjön, hát miből?
Én is mit gondoltam a 162 centi 46 kilómmal, hogy C-s melleket akartam... wá de dinka voltam.
169 cm 48 kg és fogynod kéne e mellett mellműtét és fenék feltöltés? Sajnálom, reménytelen vagy ezen már nem lehet segíteni.Komolyan egy idióta anorexiás kurv@ akarsz lenni? Ez az életed célja?! Ez most sz@rul esik igaz? Nem baj, hozzá kell szoknod hogy az emberek ezt fogják rólad gondolni. Amúgy lehet hogy ha ezeket megcsináltatod akkor 20 éves korodig pár embernek kellesz majd 1-1 éjszakára, de utána majd csak bánod az egészet..mert ha valaki ennyire mű az már gusztustalan. De gondolom ha meggondolod magad és mégsem csináltatsz semmit, akkor sincs túl sok esélyed mert aki így gondolkodik...bocs de ez nagyon gáz. Én is 15 vagyok és amikor ezt elolvastam a kérdésed teljesen elhűltem, hogy valaki komolyan ennyire primitív.De végül is kellenek emberek akiket kiröhögnek.
(bár nem tudom..ha cigány vagy akkor tuti hogy így is, úgy is nem soká nagymama leszel, ebben az esetben elmegy a gondolkodásmódod)
Egy darabig én is szerettem volna fogyni. A környezetmben sok a csontos csaj, és ez azért átragad az emberre.
Aztán tegnap megláttam az egyiket hátulról, ujjatlan pulcsiban.
Borzalmasan gnómul festett a sovány karja és a széles váll( ami egyébként keskeny lenne)..
Inkább legyen plussz husi, mint ilyen látvány...
Hordó és hurkapálcák.. brrr
rosszat álmodok tőle.
Te egy műanyag kis liba vagy. Ennyi. B@szd el a életed, ha ennyire szeretnéd. Legyél csak egy statisztikai adat a plasztikai műtéteknél.
Amúgy látszik hogy még nem szerettél igazán senkit.
Népesítsd a hülye tinik táborát!
Én voltam a 23:11 és a 23:26...
Nem lesz cicid ennyi kilósan, honnan lenne?
Az ZSÍR!!!
És hova akarsz fogyni?
Én is 'beteg' voltam...
A fiúknak nem tetszik, a barátaim is mondták hogy hízzak.
A titkos szerelmem is közölte velem hogy híznom kéne.
Én kis buta 14éves meg azt hittem hogy így fogok tetszeni a fiúknak... hát nem.
Most van rajtam zsír, van cicim is.
Enni akarok rendesen napi 3*, és tornázni hozzá.
Az evés fontos... nekem sosem esett le hogy azért nincs energiám, mert nem eszek napközben rendesen, a barátnőméknél lett rámszólva délután 2-kor hogy Te még nem ettél? mondom nem... És közölték hogy nem csoda hogy állandóan fáradt vagyok, miből lenne energiám. - hát igen.
Jah és annak az eredménye hogy napközben nem ettem, az volt, hogy este meg ettem... és mivel már nem voltam bulimiás stb. jól rajtam is ragadt.
Úgyhogy most napi 2* eszem... reggeli, meg egy késői ebéd. Aztán majd fejlődünk, de érzem hogy van energiám, hogy már kibírnék egy edzést, és nem dőlnék ki mint tesin...
amiért még nem érdemes műmelleket csináltatnod:
ha a tested változik, pláne ha soványabb lesz, az istennek sem fog szépen állni. Egy adott kinézethez tervezik, nem is tudják olyanra alakítani, hogy minden változást lekövessen.
A köv képek erős idegzetűeknek!
Ezek a mellek elég csúfak már, rájuk szottyadt a bőr, és csúnyán elütnek az öreg testtől..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!