Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » 15 évesnek csinálnak mellműtétet?

15 évesnek csinálnak mellműtétet?

Figyelt kérdés
Túl kicsik a melleim szeretném megnagyobbíttatni hátha akkor több fiúnak bejövök. Plusz fenék feltöltés is jó lenne mert deszka vagyok ott is. De ha választani kell akkor inkább a mell. Csinálnak 15 évesnek olyat?
2010. dec. 10. 19:10
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
Nekem 23éves korom óta is nőtt.
2010. dec. 13. 19:01
 22/41 anonim ***** válasza:
100%

Tesómnak van műmelle. Gyűlöli. Mindíg megpróbált vékony lenni, és a melleit is lefogyta. Megcsináltatta magának. Rettenetesen természetellenesnek néz ki, megengedte, hogy megtapinsam. Hát egyszerűen rettenetes volt. Kemény és nem is passzolt az alakjához. Ráadásul nem bírja a bőre és nekiállt neki ereszkedni, a pasija elhagyta, mert megundorodott tőle.

Ráadásul te még serdülsz, nőni fog.

A fiúknál is először menő hogy szilikonnőjük van de el fognak hagyni egy természetesért.

Nekem 75/b-s a mellméretem és két éve férjem van. Van egy kisbabám, akit tökéletesen tudom szoptatni, a férjem meg rajongással imádja a kis almáimat.

A kicsi mell nem is fog annyira megereszkedni.

Ráadásul ha kidurranik a szilikonzselé bele is halhatsz és a heg is ott lesz a hónd vagy a melled alatt.

EGY PASI SEM ÉRI MEG,HOGY MIATTA TÖNKRETEDD AZ ÉLETED!

2010. dec. 14. 13:22
 23/41 anonim válasza:
100%
Ráadásul a nem felszínes pasik közül senkinek sem jön be a szilikon mell. Akkor majd felnőtt korodban meg kiveteted? És 24 - 25 éves korig nő a mell és az ember is általában. Ha tényleg nagyon sovány vagy, akkor inkább annak járj utána, hogy a hormon háztartásod rendbe van-e. Ha igen, akkor jobb alakod lesz a leírtak alapján, mint bármelyik szilikon cicának. A szilikon cicis nő az sajnos majd hogy nem tárgy egy fiúnak. Egy szép vékony lány meg nagyon vonzó teremtmény.
2010. dec. 15. 13:27
 24/41 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem csinálnak!

És ahogy az előző is leírta még huszonéves korodig nőni fog.

Én is olyan voltam mint egy deszka. Nyáron még a nagyapám is azzal szívatott hogy mi van megcsípett egy szúnyog - persze ő ezt viccnek szánta, de én elég érzékeny voltam rá.

Nézd meg a családban kinek milyen a cicije, mondjuk ha anyukád is csinált akkor vszeg nem nagy. De akkor is iszonyat hülyeség már most erre gondolni.

Nálunk a családban mindenkinek átlag vagy picivel nagyobb cicije van- plusz egy indok amiért iszonyat ideges voltam. Még az unokahúgom is lehagyott egy időben.

Nagyanyám mindig azzal vigasztalt hogy neki 19évesen kezdett el nőni, és amikor Budapesten egy kórházban dolgozott egy apáca szólt rá: "Katika illene már melltartót hordani, mert a férfiak nagyon meresztik a szemüket." wá Istnem de LOL lehetett a szitu.

Nah most 19 vagyok és hát mit mondjak későn érő, most kezdett el úgy érdemlegesen nőni a mellem, cserébe viszont szép alakjuk van, feszesek- hát milyen is lenne mivel kicsi. És úgy áll a mellbimbóm mint a cövek xD

Ellentétben a tejcsárda régi osztálytársammal aki már majdnem a derekánál hordja a melleit - komolyan nagyon brutál.

Remélem még nő azért, de nem akarok nagyon nagyot mert alacsony vagyok.

Jah és egy pasi se panaszkodott, hogy fúj picicicik....

És amúgy is volt alkalmam pasik a csajokról dumálnak körben lenni és arra jutottak a nagyokosok hogy az arányok a fontosak, tehát lehet pici cici, ha vékony vagy, kicsi. Lehetsz husis, ha van rajtad fenékben és ciciben is. Csak ARÁNYOS legyél.

Megjegyezném a természetben is az arányok fontosak, lásd pl. aranymetszés.

2010. dec. 19. 02:49
 25/41 anonim válasza:
Jóhülye lehetsz... Nekünk nem a nagy segg és a 700 as mell kell. Legalábbis én nem ezt nézem egy lányban. Szerintem ne csináltasd meg, még úgy is nősz
2010. dec. 22. 12:10
 26/41 anonim válasza:

:| na ez a kérdés sokkolt ;)

11/F

2010. dec. 23. 06:53
 27/41 anonim válasza:

Figyelj, ha ilyen korba kezded el, csak azt éred el, hogy ribinek néznek. várd míg "felnősz" és utána max. mert ezt a fiuk se néznék jószemmel.

Korodbeli vagyok és fiu, és szerintem bizarrnak tartom, ha a csaj töltött..

2010. dec. 29. 13:58
 28/41 anonim ***** válasza:
egyél rendesen és akkor lesz melled és feneked. Ha közben mozogsz is, nem lesz felesleged.
2010. dec. 29. 21:53
 29/41 anonim válasza:

Nem csinálnak és nem is fognak soha a büdös életben (remélem)

Adok neked egy jó tanácsot.

Egyél sok ALMÁT! Inkább a pirosat és ne zöldet jobb a hatása. Sok embernél az alma fogyasztása rendszeresen mellnagyobbodást okoz. Hogy miért? Franc se tudja, de tény.

Nem azt mondom, hogy degeszre tömd magad vele, hanem mondjuk napi 1 alma, vagy netán 2 és meglásd be fog válni. :)

2010. dec. 31. 15:40
 30/41 Igor26 válasza:
100%
Atyaég! Persze, csináltasd meg! Ez nem kérdés! Akinek kicsi a melle, az nem ember!!! Akkor se, ha nőnemű! Látod, édesanyád is megcsináltatta, vegyél róla példát! Igaz, hogy elvált, mert az értékekkel volt egy kis gond, de ne is törődj vele. Ez egy műanyag világ, műmellű, műkaját zabáló, műmájer sz%rokkal. Részemről inkább maradok természetes és megbecsülöm a barátnőmet, úgy ahogy van. Tudod, nálunk nem centire, meg kilogrammra mérik a szerelmet, de biztos neked van igazad. Just do it!
2011. jan. 1. 15:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!