Ráncok a mellkasomon. Botoxkezeléssel vagy valamivel tehetek ellene?
38 éves férfi vagyok, a képen nem látszik túlzottan, de engem zavar a mellkasomon a mellbimbó alatt egy-két "öregemberes petyhüdési" ránc van. El lehet tüntetni? Akár botox vagy hialuronsavas kezeléssel?
Őszintén? Mondjuk sporttal, gyúrással. Ez nem öregedési ránc, hanem el vagy hízva, kedves kérdező...
38 évesen visszataszító, ha valaki ennyire igénytelen a saját testével.
Botoxra meg ilyesmire persze lenne pénze...hát nem arra fognak bukni a nők.
Botoxot úgy tudom az izomba adják, az arcon az izom a vékony bőr alatt feszül, a mellben sokkal mélyebben fekszenek az izmok, ha ellazítanák (mert a botox bénítja az izmot), nem érne semmit, talán emelni nem tudnál, de annyi. A ránc attól még ott lenne.
Amit én is ajánlok, az a sport- de nem a gyúrást először, hanem a zsírégető edzést, mint spinning, taposógép, futás, szobabicaj. Ha zsírtól sikerült megszabadulni, jöhet az izomtömegnövelés, de akkor már ráncok nem is lesznek. Csak magad miatt.
A másik pedig az egészséges étkezés, nem önsanyargató diéta, csak simán egészségesen enni. Sok natúr csirkét, halat, zöldséget, rostot, rengeteg vizet.
Kitartást hozzá:) 23N
Az első válaszolónak igaza van.
Ehhez nem botox kell, hanem kőkemény edzés és megfelelő étrend. A botox amúgy is csak átmeneti megoldás...
Én szeretem az egyenes beszédet, és nem bántódom meg azon sem, ha valaki "megmondja a frankót", ha igaza van.
Mondjuk annyit hozzátennék, hogy igénytelen akkor lennék, ha nem akarnék változtatni. Sajnos ellustultam az utóbbi időben. Régebben kimondottan aktív, sportos voltam, aztán egy-két családi probléma és mindjárt itt az eredménye. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!