Külföldi vagy magyar plasztikai sebész?
Én is valami nagyon-nagyon jó sebésszel csináltatnám, mert ha elrontják, akkor nehéz lenne helyrehozni. Szerintem nagyon alaposan nézz utána, de talán külfölfön érdemesebb lenne.
Megkérdezhetem, hogy miért akarod (persze csak ha nem vagyok indiszkrét)?
Hát, te érzed. Ha van rá pénzed, és tényleg ennyire zavar, és úgy gondolod, hogy sokban megváltozna az életed utána, akkor szerintem érdemes. Megértelek egyébként, én is voltam hasonló helyzetben már.
Amúgy biztos nem olcsó, szerintem 1 millió megvan. :S Én azt javaslom nagyon alaposan nézz körbe, több sebésztől is kérj időpontot megbeszélésre, mielőtt döntesz. Ők majd pontos árat is tudnak mondani, meg részleteket, és akkor el tudod dönteni, belevágsz-e.
Sok sikert (vagy nem tudom, mit illik ilyenkor mondani :D).
Amerikaban ezt nem fogod tudni megcsinaltatni, ha az itthonihoz is hitel kell. Plusz majd meg ki kene jarnod kontrollra, elötte is a labor, meg megbeszeles miatt, itt mar 10 millios nagysagrenddel kell kalkulalnod. Alapban is sokkal dragabb kint, plusz meg egy sztarsebesz, plusz kijarni, plusz kint lenni.
De emiatt ne aggodj, mert nagyon sokan Amerikabol jarnak ide, mert ugye itt olcsobb, es vannak nagyon jo plasztikai sebeszek. Jard körbe alaposan a temat, beszelj több orvossal, keszits mindegyikröl listakat, kerd meg, hogy adjak ki olyanoknak az elerhetöseget (neked nem fogjak mas elerhetöseget kiadni), akiknek hasonlo mütetjük volt, hogy felvegyek veled a kapcsolatot, ilyenek.
Külföldre ki tudnál járni kontrolra?
HA valami komplikáció lenne műtét után pár héttel/hónappal akkor hány óra alatt érnél ki a dokihoz?
Egyik se 100%-ig biztos! Nincs olyan doki akinek minden munkéja mindig tökéletes.Rádaásul nem vagyunk egyformák van akinek így van akinek úgy gyógyulnak a hegei.Van aki így reagál bizonyos dolgokra van aki meg úgy
Komolyan csak azért akarod megműtetni az arcod mert a képeken ha nevetsz nem nézel ki jól?
"nem tudok nevetni, mert a képeken iszonyatosan néz ki."
Köszönöm a válaszokat! Biztos, hogy alapos utána járás fogja megelőzni a dolgot.
Utolsónak: Nem kifejezetten a kamera miatt feküdnék kés alá, hanem mert nem vagyok megelégedve magammal és ahhoz, hogy teljes Életet tudjak élni, ahhoz ez kell :)
Hány éves vagy?
És az arcplasztikát úgy érted, hogy orr-, száj-, szemöldökplasztika, vagy hogy izomplasztika a nevetés miatti ráncok ellen (mint pl Miley Cyrusnak)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!