Miért van Kylie Jennernek teljesen más testalkata, alakja mint azelőtt?
Csak kíváncsiságból kérdem, nem azért mert ilyet akarnék.
Lehetséges le vagyok maradva, nem vagyok elég informált szépészeti beavatkozások tekintetében, vagy valami edzés eredménye (ha utóbbi, javítsatok ki).
Vele és más hírességekkel kapcsolatban voltak találgatások arról, milyen beavatkozások történtek az arcán.
Arról viszont nem esett szó, hogyan lett szélesebb csípője és karcsúbb dereka?
A régebbi képein ahol még önmaga volt és nem volt semmilyen beavatkozása, teljesen más testalkata volt.
Azt mondanám fiúsabb, laposabb alkat volt, keskenyebb volt a csípője és szélesebb a dereka.
Nem mintha vele akarnék külön foglalkozni, bárki másnak lehet illetve lehetett ilyen beavatkozása, de őt mindenki ismeri, példaként hoztam fel.
Pár előtte-utána kép:
Mert a fenék implantátum nyilvánvaló, az nem újkeletű arról mindenki hallott (vagy brazil fenék műtétről).
Régebbről lehetett hallani egyes régi színésznőkről, hogy állítólag kivetették két bordájukat hogy karcsúbbak legyenek (és lett némelyik természetellenesen karcsú).
Viszont a Jenner lányon látszik, nemcsak a dereka lett vékonyabb, de mintha a csípője is szélesebb lenne, van egy megérzésem nemcsak a bordáit szedette ki (ha kiszedette, nem tudhatjuk csak sejthetjük).
A csipőjével mi lett? Talán abban is van anyag?
Van ilyen eljárás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!