A megvásárolt ruhát kimossátok azelőtt, mielőtt hordjátok?
Figyelt kérdés
2022. jún. 8. 16:26
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem, csak az első használat után, ugyanúgy, mint a többit.
Attól függ, melyiket, leírom.
41 szavazat
2/11 anonim válasza:
A fehérneműt igen, a többit nem.
3/11 anonim válasza:
Én nem. Minek? A fehérnemű zacskóban van több db, nincs összefogdosva, azt sem.
4/11 Metionin válasza:
Én mindig. Kerülhetett rá kosz meg baci a szállítás, raktározás alatt, na meg amikor felpróbálták előttem ki tudja hányan a boltban.
5/11 anonim válasza:
Magától értődőnek tartom, hogy mindent kimosok, a kész ruhákat és a kiszabandó méterárut egyaránt.
7/11 anonim válasza:
A nagyon "festékes" ruhákat (amik ugye kieresztenek kis bőrbántó festéket első mosásnál) igen. A többi ruhát csak első használat után.
8/11 anonim válasza:
Még próbálni sem szeretek, mióta találkoztam fehérfolyással összekent nadrággal a próbafülkében...
Alap, hogy mindent kimosok, amit megveszek, mert nem tiszta. Később dolgoztam pár hétig ruhaboltban. Sok olyan alkalom volt, mikor a kedves "vásárló" hétfőn visszahozta a szombaton vásárolt partiruhát, hogy meggondolta magát... Lótüdőt... Elment benne bulikázni, majd hétfőn visszahozta, és visszakérte a pénzt.
Így hordjátok mosás nélkül a megvásárolt ruhát.
9/11 anonim válasza:
Persze, igen.
Ami csomagolva van a boltban, azt is. A gyártás során se volt steril körülmények között.
10/11 anonim válasza:
Alapvetően mindig kimosom, kivéve ha olyan az anyag, hogy nem tudom kibírja-e egyáltalán a mosást - azokat legalább 1x fel akarom venni mielőtt tönkreteszem (pl műbőr, necc, nagyon finom csipke ilyen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!