Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Gondolkozzak el férfiként 40...

Gondolkozzak el férfiként 40 évesen plasztikai műtéten vagy egyszerűen még elég csak kozmetikushoz járnom? Hajam rendben van, nem vagyok kopasz, nincsenek táskák a szemeim alatt. Nyilván a komplex kép szám;t, de azt nem rakom ki.

Figyelt kérdés

Sajnos 1 évig minden hétvégén ittam exem miatt, kicsit lehet megviselte az ábrázatom a dolog (1 éve nem iszok csak havonta egyszer egy este), ezért gondolkodtam el, hogy lehet egy beavatkozás már rám férne, csak nem tudom milyen mértékű kellene, hogy legyen. Vagy még egyelőre feletsem el? Ha lehet őszintén, jöhet hideg-meleg s nem keresek még egy ideig párt sem, mert még mindig ,,lábadozok".

[link]

[link]

[link]

[link]

tegnapelőtt 14:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező, teljesen rendben van az arcod, semmilyen beavatkozásra nincs szükséged :) A lelked tedd rendbe, illetve talán igyál kollagént, az mindent feszesít picit és mindenkit megfiatalít picit és jobban fogod ettől érezni magad. Semmi gond az arcoddal és nagyon szomorú hogy ekkora lelki sebeket hagyott benned az ex, hogy kés alá feküdnél a semmiért. Kitartást, és kérlek invesztálj a lelkedbe!
tegnap 19:40
 12/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi lesz, kezd nagyon zavarni a dolog. Nem vagyok tanulatlan, minimálbéres senki, hogy ezt érdemlem. Bár az is igaz, hogy egy kis 20 ezres városban élek, ahol az ,,erőforrások,, végesek.
ma 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!