Gondolkozzak el férfiként 40 évesen plasztikai műtéten vagy egyszerűen még elég csak kozmetikushoz járnom? Hajam rendben van, nem vagyok kopasz, nincsenek táskák a szemeim alatt. Nyilván a komplex kép szám;t, de azt nem rakom ki.
Sajnos 1 évig minden hétvégén ittam exem miatt, kicsit lehet megviselte az ábrázatom a dolog (1 éve nem iszok csak havonta egyszer egy este), ezért gondolkodtam el, hogy lehet egy beavatkozás már rám férne, csak nem tudom milyen mértékű kellene, hogy legyen. Vagy még egyelőre feletsem el? Ha lehet őszintén, jöhet hideg-meleg s nem keresek még egy ideig párt sem, mert még mindig ,,lábadozok".
1. Az első 3 kép ugyanaz.
2. Inkább szerintem pszichológust keress fel, hogy a fel nem dolgozott traumáidat fel tudd dolgozni. Plusz, segítsen a fejedben rendet tenni ("Gondolkozzak el férfiként 40 évesen plasztikai műtéten")
3. Plasztikai műtét? Minek? Max kozmetikus, de az is teljesen felesleges.
4. Egészséges vitamindús étkezés, rendszeres testmozgás és lelki béke (akár meditáció segítségével) megtalálása. Napi minimum 2 liter víz fogyasztása.
Semmi gond nincs az arcoddal. Itt a fejedben lesznek a problémák.
Sok erőt és kitartást kívánok a gyógyulásodhoz.
De mivel van problémád? Milyen plasztikai beavatkozásra gondoltál? Mit kellene mérlegelnünk, hogy van-e rá szükséged?
Egyébként - az előttem szólóakhoz hasonlóan - szerintem sincs gond az arcoddal. Korodnak megfelelően nézel ki.
Sok sikert a lábadozáshoz!
Nem a redditet kéne olvasgatni a te korodban hanem elővenni esetleg egy könyvet.
Nyilvánvaló, hogy nem plasztikai műtéten gondolkozol hanem tömjénezésre vágysz meg valami jó csajra aki rád ír privátban. Hiába az előnyös külső ha a fejed üres ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!