Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Hogy tudnám a barátnőmet...

Hogy tudnám a barátnőmet rászedni hogy tetessen implantátumot?

Figyelt kérdés

Már már belemenne, tetszik is neki, de valahogy mindig a vége az hogy nem, elmegy tőle a kedve ..nem tudom.. én meg beletörődök..de eltelik egy kis idő , és vagy a tv-ben látom, nem kell hozzá felnőtt filmes film..vagy az utcán jön velem szembe.. próbálom elfelejteni , elhessegetni a gondolatot hogy tetszik..de így mindig visszajön az érzés hogy de szeretnék ilyet a barátnőmnek

.

nov. 20. 14:11
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
#17 és #19. Tegyük fel, hogy átlag 80C-D a mellmérete a kérdező barátnőjének szilikon nélkül. Ha bevállalja a mütétet mondjuk egy 100-110-es mellméretért, azt már nem hiszem, hogy durr bele alapon engedné harapdálni, meg már nehezebb is a gerincnek stb... Mit gondolsz pl Molnár Anikó miért műtette kisebbre? Mert problémája volt vele. A ruházkodás is macerásabb (mondjuk az eddigi 'S' helyett 'M' kell). És nem biztos, hogy új ruhatárat akar a barátnő. Amúgy én elégedett vagyok a mellméretemmel, úgyhogy kérlek ne általánosits. Köszi!
nov. 22. 10:56
 22/31 anonim válasza:
62%

Hát ha csak te szeretnél szilikonciciket és ő nem, úgy nehéz lesz. Ami a látványon túl még az impik mellett szólhat, az önbizalom kérdése. Ő is magabiztosabb és te is még odaadóbban szeretheted, csodálhatod. Szerintem mind a kettőtök jól járna.

Ami itt kommentszekcióba megy ócsárolás attól meg tekints el, ez a ti kettőtök dolga. Ne add fel az álmod, ha ő nem majd a következő lány!

nov. 22. 16:17
 23/31 anonim ***** válasza:
77%

Ez egy kamu kérdés és max 8 általanost végzett a muksó.

Ilyen hülye ember nincs aki komolyan gondolja ezt a kérdést.

Már eleve az mennyire ciki ha valaki leméri a farokméretét. Nulla önbecsülése van és a csaját akarja átszabatni hogy villoghasson vele. :D Nagy az isten állatkertje.

nov. 29. 22:50
 24/31 anonim ***** válasza:
73%

Ha annyira szilikon ciciket akarsz akkor miért nem magadnak csináltatsz? Komolyan nem értem. Az ő testéhez mi közöd van?!

Egyebként meg sok nőnek van. Ha annyi agyad van, hogy csak ez a fontos akkor keress egy ilyen nőt. Ne a csajodat akard megnyomorítani egy életre. Lehet szeretne majd gyereket meg rendesen szoptatni te idióta!

nov. 29. 22:53
 25/31 anonim ***** válasza:
68%

"Rászedni" így csak egy sutyerák beszél. Mégis hova jártál a sarki kocsmában működő ivóakadémiára? :D

Magadnak miért nem csináltattál még ha annyira tetszik?

Nem már farkával kéne verni a csalánt. ;)

nov. 29. 23:01
 26/31 A kérdező kommentje:
De most ezen miért akadtok ki? Van akinek tetszik.. látta hogy más is örül neki, most ezzel mi a baj ha eltudná képzelni a barátnőjét is így? Egyszerű kérdést tettem fel.. bocsánat ha ez nekem tetszik.. ha nem mutogatnák a tv-ben utcán, melltartó nélküli pulóverben, ahogy átütnek a cicik, biztos nem vágynék én se ilyenre.. az is baj ha az ember megkívánja? Valahogy mindig elhessegetem a témát, de ez már több tíz éve a fejembe van..hátha majd egyszer.. de mindig visszajön, mert mire elhessegetem mindig szembe jön velem az utcán, és látom hogy kemény , formás, feszes.. tuti az.. én kérem bocsánatot mert nekem tetszik!
dec. 12. 10:36
 27/31 anonim ***** válasza:

26

Nem az a baj, hogy tetszik, hanem hogy ennyire rá akarod "szedni" a barátnődet arra, hogy egy olyan dolgot csináljon a testével, amit nem akar.

dec. 12. 10:38
 28/31 A kérdező kommentje:
Jahh ha tudni akarjátok vezető beosztásban dolgozom, van egyetemi végzettségem is több nyelven beszélek..csak mert ment az ócsárlás hogy kocsmában tanultam, meg csak 8 általánasom van, na most mit találtak ki?
dec. 12. 10:38
 29/31 anonim ***** válasza:

28

Továbbra is a 27 szól neked

dec. 12. 10:41
 30/31 A kérdező kommentje:
Csak megkérdeztem tőle.. az is baj, ha az ember kérdez?
dec. 12. 10:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!