Hogy tudnám a barátnőmet rászedni hogy tetessen implantátumot?
Már már belemenne, tetszik is neki, de valahogy mindig a vége az hogy nem, elmegy tőle a kedve ..nem tudom.. én meg beletörődök..de eltelik egy kis idő , és vagy a tv-ben látom, nem kell hozzá felnőtt filmes film..vagy az utcán jön velem szembe.. próbálom elfelejteni , elhessegetni a gondolatot hogy tetszik..de így mindig visszajön az érzés hogy de szeretnék ilyet a barátnőmnek
.
Hát olvassátok vissza amiket írtok, ti vagytok szánalmasak..szerencsére nincs szükségem farok hosszabító műtétre..így is nagy 19cm, tövig be sem tehetem..
De amin lehetne változtatni azon miért ne lehetne? Látom ezt nektek hiába írja az ember..csupán magatokat vetítitek ki..
Amúgy tornázom,izmos vagyok..én amit tudok magamon változtatok.. agyam is van, egyetemet végeztem.. állandó iskolázásokkal fejlesztem magam..
12
De ennek ellenére egy olyan dolgot erőltetsz, (akarod "rászedni" a barátnődet), amit ő nem akar, és azért ez mégiscsak egy műtét. Ráadásul tudtommal valami 5-10 évente vissza kéne mennie karban tarzásra.
Miért nem tartod tiszteletben a barátnőd döntését a saját testéről?
Nem fogja meghatni mert önző bunkó!
Ilyen snassz/tipikus leírás után amit vagy elhiszek vagy nem, abban sem lennék biztos hogy tényleg van barátnőd DE ha mégis és elvisel, belemegy a manipulatív f.szságodba akkor áldásom rátok mert pont annyi esze van mint neked te "agyoniskolázott" izomagyú paraszt...
15
Jaj ez nagyon drámai, azért több 10 millió nőnek mégis ott van az Implant és valahogy mint túlélte és elvannak vele
Nem arról van szó hogy van aki nem akarja
A nők döntő többsége egyébként akarja
Hanem arról hogy úgy állítod be mintha vmi ördögtől valo dolog lenne, közben több tíz millió no elvan vele és boldog hogy végre van melle
Egyetemet végeztél, se nrm tudod, mi a különbség a rászedni és a rávenni közt?
Neked jó méretű a farkad, neki meg a melle tetszik úgy, ahogy van. Asszem egálban vagytok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!