Plasztikai mutet anyajegy eltavolitas?
Figyelt kérdés
Szeretnek a nyakamrol eltavolitani 2 konkretan egymas melletti anyajegyet plasztikai sebesszel. Mivel a nyakamon van nem szivesen mennek sima sebeszhez, mar szedtek le rolam 5 anyajegyet sebeszeten, nem szepen dolgoznak sajnos, nyaknal nem vallalnam be. Milyen arakra lehet szamitani? Illetve tudtok e valaki ajanlani?okt. 27. 07:22
1/3 anonim válasza:
Nagyjából egységáron megy. 1 db anyajegy eltávolítás kb 50 ezer Ft Budapesten. Azt nem tudom, hogy ebben benne van-e a szövettan vagy külön kell érte még pluszban fizetni
2/3 A kérdező kommentje:
Igen ezeket az árakat láttam, de nekem plasztikai sebészi beavatkozás lenne a szükséges. Náluk is ilyen árra lehet számítani?
okt. 27. 09:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!