Az orr és száj melletti minikai ráncokra mi a megoldás, ha hialuronos szem alatti arcfeltöltésnek semmi értelme nem volt?
1. Amikor nevetsz a száj melleti rán orrtol lefelé egy csík a száj széléig.
A botox izomméreg vagy mi, az izomműködést stumulálja. Az biztis nem jó erre mivel mosolygás nelkul is latszik nálam.
Hmmma. Előre is elnezest ha őszinte vagok, es evvel úgy érezheted belegazolok az önértékelésbe. A legfontosabb hogy elfogadd magadat, és az eletudadat. Ez meg fog látszani a kisugárzésoodon Szegyenled magadon a természetességet? Sok férfinak ez fontosabb és izgatóbb mint egy természeteklenes beavatkozás. Az én párom 12 évvel idősebb, 62 éves. Nagyon sok ránca van. Én pont azt szeretem benne, hogy így természetes és ... De kézenfogva járunk az utcán és büszkén vállalom őt, még ha ezen mások, sok ember meg is botránkozik.
Találd meg aki a ráncocskával imád téged, aki a ráncocskát is szereti rajtad. Akkor lesz csodás az életed és kiegyensúlyozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!