Ezekre tényleg nincs megoldás?
Sziasztok,
én a következőket komolyan gondolom és kérlek szépen, ha rossz napod van, kérlek ne rajtam töltsd ki azt.
21 éves lány vagyok és nagyon nagy mellkassal és nagyon széles válakkal rendelkezem. Engem ezek iszonyatosan zavarnak és sokszok sírok is mert utálom őket és már depresszióval küszködöm jó ideje. Párkapcsolatom soha nem volt és szerintem nem is lesz. Ezek karakterisztikusságok nagyon gátolnak mindenben és volt, hogy már öngyilkos akartam lenni és még vágdostam ill. vágdosom magam.
Ezekre tényleg nincs semmilyen kicsinyítő műtét? Engem nem érdekelnének a rizikók.
Feltehetöen neked egy jó pszichológus segítene, ugyanis amiket írsz, ilyen problémák a valóságban nem léteznek, csak a te fejedben.
Nem rossz napom van, hanem tényleg ez veled a gond, és a tanácsot is komolyan, segítö szándékkal írtam.
Egy kép az alakodról (fej nélkül), sokat segítene.
De rengeteg nönek széles a válla, mellkasa, ezt megfelelö öltözködéssel ellensúlyozni lehet, vagy éppen elönyként kezelni, mert ez a legtöbb esetben sportos alkatot jelez, ha nem vagy közben kövér is.
De tényleg egy kép kellene, anélkül nem reális a kérdés.
Ha kitörnének a bordáidból egy darabot és a hiányzó x centis résszel hagynák összeforrni, akkor elméletileg tudnának kisebb bordakosarat, így mellkast csinálni. DE! Nyilván azért akkora amekkora, mert a szerveid ezt kitöltik, így ha ezt megcsinálnák rajtad úgy, hogy annak látszatja is legyen, konkrétan nem lenne helyed lélegezni, illetve a szívedet is nyomná szóval ez emiatt járhatatlan út szerintem. Orvost kéne kérdezned erről nem minket.
Ahogy utolsó írta próbálhatsz alsótest tömegelésével kompenzálni de akár ki is használhatod ezeket az adottságaidat olyan területeken, ahol ez előny. Így tudod a sportra fogni "kajakozok, gerelyt hajítok, stb persze, hogy nagy a vállam/erős a felsőtestem". + Az elért eredmények segítenének abban, hogy az eddig hátrányos tulajdonságodhoz pozitív értékeket is tudj társítani, így megkönnyítve az elfogadást. Pszichológus sem hülyeség, érdemes lenne megfontolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!