Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Szilikon mell hátrányai?

Szilikon mell hátrányai?

Figyelt kérdés

Mennyi ideig maradhat bent a szilikon?

Hány kompressziós melltartót érdemes venni?

Van amelyik fajta szilikon problémásabb?

Ki mennyiért csinaltatta? 2024 es árak érdekelnek

Mennyi idő volt a felépülés?

A férjem vesz ki szabadságot hogy segítsen (kis gyerekünk van) de mennyit kellene kivenni?

Milyen érzés volt a műtét utáni napokban?

szept. 18. 13:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
63%
Olcsóbb és biztonságosabb, ha elfogadod magad felnőtt létedre úgy, ahogy vagy.
szept. 18. 14:01
 2/12 anonim ***** válasza:
84%

Nekem felvarrás-kisebbítés volt, szóval csak a felére tudok válaszolni.

• Hány kompressziós melltartót érdemes venni?

Én kettőt vettem, de nem lettek jók. Nekem adtak ott benn egy feketét és egy fehéret, ez elég volt a lábadozáshoz.

4 jégakkut vegyél, háromszög párnát amivel ülve alszol, szeletelt kajákat. Egy hosszú hajléko y csövet szívószálnak (legyen puha). Olyan cipőt amihez nem kell lehajolni, és elöl gombolós laza blúzokat, ingeket.

• Mennyi idő volt a felépülés?

1 hétig fekvőbeteg leszel kb, a mellizmok nem működnek szóval semmi erőt nem tudsz kifejteni. (gondolok itt pl kenyér vágás, fél kilónál többet emelni, ablak becsukás nem fog menni). Hajlongani se nagyon, szóval ha a lábad meg akarod mosni, hosszú mosdókefe kell

aztán varrat szedés, de még kb 6 hétig gyenge leszel, nem sportolhatsz, stb.

• A férjem vesz ki szabadságot hogy segítsen (kis gyerekünk van) de mennyit kellene kivenni?

Azt az egy hetet mindenképp, aztán már önnállóbb leszel, de nem árt ha pl home officeban van.

• Milyen érzés volt a műtét utáni napokban?

Közvetlen utánna be vagy állva mint a gerely. Aztán éjszaka valszeg seblázad lesz, és le leszel jegelve. Addig nem engednek haza, amíg nem pisilsz, ami olyan lesz mint egy túlfõzött fekete tea.

Aztán otthon valszeg egy bödön fagyi jól fog esni, de hányingered is lesz. Szorulásod is lehet, szóval szilvalé se árt ha van.

Ebben az időszakban lehet sírni fogsz, azt se tudod miért is, mert hormonálisan eléggé megterheli az embert ez az egész.

Érzetre kicsit olyan lesz, mintha egy zsacskó szénszavas ital lenne a bőr alatt.

Fájni inkább tompán fáj, mintha túl sokat edzettél volna.

szept. 18. 14:16
 3/12 anonim ***** válasza:
12%

Uhh, még olvasni is rossz volt...

És ezek után valaki önként (egészégügyi okok nélkül) nekimegy???

szept. 18. 14:36
 4/12 anonim ***** válasza:
13%
Mű,csúnya
szept. 18. 14:47
 5/12 anonim ***** válasza:
70%

"Uhh, még olvasni is rossz volt..."

Miért te mit gondoltál, hogy csinálják, szike nélkül, varázspálcával?

Minden műtét fizikailag megterhel.

"Mű,csúnya"

Ez meg a túlélési torzítás egy példája.

Csak a rosszul sikerültek és szándékosan eltúlzottak néznek ki műnek. Csak amin nem látszik, arról nem tudod hogy az, ergó ezeket nem veszed figyelembe.

szept. 18. 18:13
 6/12 anonim ***** válasza:
72%

Nincs hátránya

Lesz 2 gyönyörű melled és soha tobbe senki nem tud megalázni azzal hogy “nincs melled” “lapos vagy”

szept. 18. 19:12
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

2-es, kisebbítés nélkül szerinted nem lett volna ilyen durva?

Azért kérdezem, mert én a hasfelvarrásról olvastam, azt akarok, és kétféle van, van a csak bőrfelvarrás, illetve a bőrfelvarrás plusz zsírleszívás és izomhelyreállítás. Előbbit nem írják durvának, de utóbbival kb. úgy szenvednek, mint amit leírtál.

szept. 19. 01:27
 8/12 anonim ***** válasza:
28%
Hátránya: ha monokinizel s strandon minden pasi téged fog nezni(a csaja megy irigykedni) tapasztalatból mondom
szept. 19. 03:52
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

7, "kisebbítés nélkül szerinted nem lett volna ilyen durva?"

Nem, én beszéltem ott a varratszedésen a nőkkel akiknek implant volt csak, és az is elég invazív beavatkozás, ők se ugráltak egy hét után.

Igen, kevesebb látható a heg mint nekem, de az implantnak egy zsebet kell kivágni, ami ráadásul a mellizom alatt is lehet. Nézd meg mekkora a felület ami a testen belül érintett:

[link]

Pláne, hogy itt még egy tok is is gyógyul az idegen anyag köré, ami nem két nap.

szept. 19. 10:47
 10/12 anonim ***** válasza:
84%

9, csak felvarrás érdekelne, nekem nem kellene implant.

Sokat fogytam, és mindenem lóg. 😔

szept. 19. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!