Lányok, mennyire van megereszkedve a melletek? Megcsináltatnátok? Ha igen, mi az akadálya?
Figyelt kérdés
Nekem még szép feszesek, de nem tudnám elviselni, ha elkezdenének lógni. Biztos megcsináltatnám őket.júl. 18. 21:03
11/17 anonim válasza:
Nem is szeretnék mellett fogni, nem vagyok leszbike mint te
12/17 anonim válasza:
Szoptatás után vagyok, lóg. Engem nem érdekel, melltartóban vállalható. Hamarabb költenék pl. szemműtétre.
13/17 anonim válasza:
Természetes, ha az ember melle idővel megereszkedik... akinek nagyobb van, az korábban/jobban megtapasztalja, akinek kisebb, az később/kevésbé.
(persze nagyobb fogyásnak, gyermekvállalásnak, genetikának is köze van hozzá)
...de nem kell emiatt kés alá feküdni... mindig azzal van leginkább probléma, amikor az emberek a természet ellen akarnak dolgozni.
14/17 anonim válasza:
Kicsi a mellem, de sok fogyás után, igen, lóg. Én úgy érzem hogy engem zavar, de nem annyira, hogy kés alá feküdjek. Nem prioritás. Előbb költenék minden másra, de egyszerűen erre nem venne rá a lélek.
15/17 anonim válasza:
Én tavaly megcsináltattam. Egy gyerek van, lógott, ocsmány volt. Nem azért csináltattam meg, mert mutogatni akarom, hanem mert én már nem bírtam nézni a tükörben. 36N
16/17 veszettkecske válasza:
Én nem lány vagyok, de ha nem baj hozzá szólnék. Ez implantátum nélkül is megoldható? Mert több férfitől hallottam már, hogy kicsit aggódnak az implantátumos mellek "biztonságos tapinthatóságával" kapcsolatban -én pl konkrétan félnék megfogni... meg 10 évente csere/eltávolítás... + kapszuláris kontraktura stb...
17/17 anonim válasza:
36 évesen elég jónak érzem a melleimet, de nem olyanok már mint 20 évesen 🙂 én egy időben gondolkoztam rajta h felvarratom kicsit, h ne kelljen melltartó de a férjem hallani sem akar róla. Neki a természetes cicik tetszenek, engem meg nem zavar annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!