Egy magas, vékony lánynak jól áll a nagy cici?
Figyelt kérdés
Úgy érzem, jobb lenne az alakom, ha nagyobb mellem lenne. Ugyanakkor félek, hogy nagydarabot csinálna belőlem, mert bár vékony vagyok, magas.
178cm, 58kg.
2024. márc. 2. 03:45
1/12 A kérdező kommentje:
Egyébként 75B vagyok
2024. márc. 2. 03:45
2/12 anonim válasza:
Szerintem ilyen kóros soványság mellett természetellenesen és betegesen hatna.
3/12 anonim válasza:
Úgy néznek ki mint riska tehén amelyiknek tele tőgye tejjel és menni is alig bír.
https://www.youtube.com/shorts/xEKjXEQEt6U Ilyenekre gondoltál? Mert ez csúnya!
4/12 anonim válasza:
Inkább dobj magadra még 15 kilót, mert ez elég egészségtelen súly a magasságodhoz képest.
5/12 anonim válasza:
Ez nem koros sovanysag igy nez ki a homo sapiens nem dagadt igenytelenkent. Egy busmann egy maszai vagy egy 90 eves vietnam szantoveto aktiv oreg mind szikar vekony. Sajnis a nyugatiak megtehetik h igenytelenek es jaj a szivem jaj a vernyomasom jaj a cukrom jaj a visszerem, az igenyesek adojabol kezelik
6/12 anonim válasza:
Szóval aki túlsúlyos az igénytelen? aha....
7/12 anonim válasza:
Igen.. aztan szidja az egeszsegugyet mert nyilvan a kormany tehet rola h bajai vannak. Ja meg az aki covid alatt nem huzta az orrara a maszkot, veletlen sem a dagadék. Amugy siman lehet barki dagadt vegyen dupla berletet, es a havi sok szazezer forintnyi cukor sziv vernyomas stb gyigyszert vegye meg teljes aron ha tehet a bajairol. Mert az igenyes nem kapja meg a futocipot vagy a granatalmat vagy a brokkolit tb re de ha elhizom mint egy balkib akkor majd az igenyesek adojabol kezelnek gyogyszereznek.
8/12 anonim válasza:
Értem. Az igen-ig elég volt elolvasni. Megvan a véleményem az ilyen stílusról mint a tiétek. Szép napot!
9/12 Metionin válasza:
Szerintem hülyén néz ki. 70-75-ös háthoz kb. ami neked lehet az adatok alapján, a B bőven normális.
10/12 anonim válasza:
A nagy cici mindenkinek gyönyörűen all a kicsi meg szarul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!