Ilyen plasztikai beavatkozások nincsenek?
Sziasztok, 21 éves lány vagyok és van jó pár dolog, ami nagyon zavar a testemben olyan mértékben, hogy emberekkel nem szívesen szocializálódom, mert rondának tartom magam. Az arcom túl fiús (tudom erre van), a mellkasom (túl nagy) és a vállaim (túl szélesek. Arra gondoltam, hogy ha nagyon lefogyok lehet javít az egészen, de nem. Már alultápláltnak vagyok mondható és semmi nem változott szignifikánsan. Engem ezért sokszor gúnyoltak és van, hogy még most is kapok kommentárokat, amik nem esnek jól. Sokszor vagdostam magam és már próbáltam öngyilkos is lenni, mert túl nagy az egész nyomás. Próbáltam kutakodni, de minden hiába. Ti tudtok a mellkas kicsinyítését és a vállak keskenyítését szolgáló beavatkozásokról?
Kérlek szépen az ilyen ''pszichiáter kell neked´´ kommenteket ne írjatok. Voltam már többnél. Semmelyik nem tudott segíteni.
Nekem kifejezetten tetszenek a szeles vallu nok.
Nezd meg, hogy a klasszikus szepsegek mind homokora alakuak, peldaul Sophia Loren, vagy Marilyn Monroe vagy Pamela Anderson.
Szard le a kritikusokat, csak irigyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!