Akkor most az ajakfeltöltés lesz a következő hype?
Amióta minden panel aljában lehet ajakfeltöltésre menni 60-80ezer magyar forintért, azóta az utcán járva-kelve (pesten) folyamatosan kacsaszájú csajokat látni és elképesztően gusztustalannak látom a 90%-át. És nem, nem azért, mert boomer 30-as férfi vagyok, hanem mert tényleg nem esztétikus.
Ugyanolyan butaságnak látom, mint a szilikoncicit - a legtöbb esetben -, mert ugyan biztos vannak akiknek tényleg penge ajkai vannak és egy kis (mondom KIS) feltöltés segít, vagy akinek zavaró, hogy pici a cicije annak egy kis implant biztos sokat lök az önbizalmán, de én azt látom, hogy a legtöbb nő az ilyen beavatkozásoknál elmegy a falig, mert "há nehogymá ne látszódjon ha már fizetek érte".
Közhely, de a kevesebb az sokszor inkább több.
Ennyi erővel akkor fodrásznál is csapassák már le nullással a hajukat, mert mi bunkó férfiak úgysem vesszük észre, ha 5 centit vágattak a nők a 40 centis hajukból... :D Akkor az is kidobott pénz!
De most komolyan, van aki szerint ez a before-after kiváltja a "wow" faktort?!
Szerintem ez tragédia. Természetellenes, túlzás, groteszk, semmi harmónia nincs benne.
Én 18 vagyok, szerintem meg pont kezd visszájára fordulni az insta. Több barátnőm is leíratkozott róla, mert egyszerűen már gusztustalan.
Egyre többen mondják ki, hogy gáz a feltöltés, plasztika, tetoválás. Pont azért mert már mindenki ezt tolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!