Szerintetek lesz szükségem arc beavatkozásokra?
Sziasztok, biztos vagyok benne, hogy ez nem a legjobb kategória a kérdésemhez, de szerintem egyik sem az itt.
21 éves vagyok és transz lány, aki nem rég kezdte a hormonterápiát, ebből adódóan vannak még férfias arcvonásaim. Szerintem nekem a szemöldökcsontomat, homlokomat, állam, állkapcsomat és orromat meg kell műtetnem.
Szerintetek nagyon férfias az arcom? Ha igen mi teszi azzá?
Privátban küldenék nektek képeket az arcomról, hogy meg tudjátok ítélni.
Már próbálkoztam a plasztika kategóriában, de ott csak 4 választ kaptam és abból három anélkül mondta, hogy nem kellenek nekem beavatkozások, hogy látott egy képet rólam.
És feltételzem mind nők lehetettek és saját tapasztalatból tudom, hogy a nők sokkal többször mondanak kegyes hazugságokat mint a férfiak.
Ezért is tettem ebbe a kategóriába. Heteróba azért nem tettem, mert a heteró férfiaktól tartok.
Aki erre időt szán, annak nagyon hálás lennék.
Előre is köszönöm szépen!
Csak elkeseredett emberek vagytok, akik az elekeseredettségüket máson töltik ki. Szánalmas az egész, ha nem vennétek észre.
Én ez miatt miért lennék elmebeteg? Nem értem mit ártottam nektek.
Kérdezö: a legegyszerübb, ha egy plasztikai sebészt kérdezel meg, de általában ilyen fiatalon nem valószínü, hogy komolyabb arcplasztikára szükség lehetne.
De ha gondolod, küldhetsz képet nekem is.
Nekem is küldheted, szeretek ilyesmivel foglalkozni de ezt végső soron majd a sebész tudja megmondani.
A hormonoktol is fog nőiesedni az arc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!