Mit lehet a mellnagyobbítás helyett mondani, ha nem szeretném mindenki orrára kötni a műtétemet?
Novemberben lesz a mellnagyobbító műtétem. Teljes mértékben a természetesség keretein belül fognak maradni a melleim a műtét után is, nem szeretnék nagy melleket, csak formásakat. Nem is szoktam mutogatni, “kitenni” őket, így az a veszély, hogy mindenkinek egyből fel fog tűnni hogy megcsináltattam nem fenyeget.
De ezt szeretném is elkerülni! Nem szeretném mindenki orrára kötni.
Ezért elkezdtem gondolkodni, hogy mit mondhatnék miért hiányzok a munkából, vagy az eddzésekről? Miért kell óvatosnak lenni velem pár hónapig. Valami balesetre, vagy egyéb (nem plasztikai) műtétre gondoltam.
Lehet nem szép dolog hogy füllentek, de szeretném ezt magamnak megtartani.
Köszönöm, ha segítetek!:)
Simán mond, hogy egeszségügyi beavatkozásra mész, vagy valami, nem vagy köteles részletezni.
Másrészről ne álltasd magad, fel fog tűnni embereknek!
2-es!
A testképzavarosnak hiába mondod!!!
Sérvműtét?
Amúgy észe fogják venni... Meg sem műttetnéd ha észre sem lenne vehető a változás...
(az egyik munkatársnőmön a fiúk mindig eltalálták, hogy pont menstruál, kérdezte, hogy mégis honnan tudják, a válasz az volt, hogy olyankor nagyobb a melle... Pedig zárt köpenyben kellett dolgoznunk ami elég laza viselet)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!