Túlsúly mellett is megcsinálják a mellkisebbítő műtétet asszimetria esetén?
Sajnos 20 éve gyűlölöm a melleim, tudom, hogy senkinek nem egyforma, de nekem az egyik a duplája a másiknak. Most úgy alakult, végre megcsináltatnám, első gyerkőcünket már nem kell cipelni, így a pihenés is adott lenne a műtét után, illetve a második gyerek még várat magára és az évek meg csak úgy repülnek. Viszont túlsúlyom van, mondhatni mindig is küzdöttem vele. Fogyás hízás esetén se változott a kosár mérete egyik mellemnek sem. Lelkileg mindig is megviselt ez a nagy különbség, melltartót nem kaptam soha olyat ami jó lenne, pedig 20 év alatt olcsótól a drágáig próbáltam mindent. Fürdőruha meg valami borzalom.... szóval mindenképp műtétet szeretnék, csak jó lenne tudni, van e így éttelme, vagy esetleges fogyás után újra asszimetriára számíthatok? Bár gondolom akkor már csak minimálisra nem pedig 3-4kosárméretnyi különbségre.
Vagy mindenképp javasolt fogyni előtte? Az időt se húznám, mert nem szeretnénk a második gyerekkel sem várni és időben most ideális.
Van bárkinek tapasztalata ezzel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!