Lanyok, szerintetek elonyos ha korulmeteles mellett dont egy fiu, 30 korul? Mi a velemenytek a metlesrol?
Figyelt kérdés
Esztetikai es higieniai okok miatt (nincs kozvetlen “erős” eü ok)2021. dec. 6. 08:05
3/8 anonim válasza:
Nem mondom, hogy gondolkodtam rajta, de én egy időben hátra húzva hordtam, aztán volt, hogy meggondoltam, és mégis visszahúztam, szóval ha nincs semmi oka annak, hogy körülmetéltesd magad, akkor szerintem hagyd. Próbáld ki te is hátra húzva.
4/8 Sunshinedoll válasza:
Szerintem ezt döntse el mindenki magának, nem értem, miért kéne nekem ebbe beleszólnom.
Én személy szerint csak körülmetélt péniszt láttam világ életemben, így nekem nyilván ez az ismerős. Ennyi.
5/8 anonim válasza:
Sose volt péniszem, nem tudom milyen körülmetélés előtt/után. Én úgy vagyok vele, hogy döntse el az, akinek a testrésze. Nem érdekelne, nem akarnék beleszólni.
6/8 anonim válasza:
#4: érdekelne milyen egy nem körülmetélt? :P Viccet félretéve, kérdező, szerintem hagyd :D Hülyeség, ha nincs rá különösebb okod...
7/8 anonim válasza:
Nekem tetszik a metélt farok, csak bátran.
8/8 anonim válasza:
Onnantól kénytelen vagy síkosítani, akkor is ha csak magadat szórakoztatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!