Van olyan akinek nem áll jól a szájfeltöltés?
A felső ajkam vékony, szeretném feltölttetni természetes hatásúra, laposan. De attól tartok megváltoztatja az arcomat, vagy az összképet, és nem fog jól állni.
Van valami app vagy valami ahol fotón lehetne ilyet szerkeszteni, hogy megnézzem jól állna-e?
Tudtok esetleg fényképes példát is hozni erre, hogy előtte szebb volt, mint utána?
Én max 1 ml-t szeretnék töltetni.
Hallottam olyat, hogy van aki “ nem tud leállni” és ez vezet ahhoz, hogy egyre nagyobb és nagyobb ajkakat csináltatnak, mert megszokják az aktuálisat, és ahhoz képest nézik a változást. Én ebbe a hibába nem hiszem, hogy beleesnék.
Én személy szerint még nem láttam olyat, akinek ez hosszútávú előnyére vált volna. Nekem sosem tetszett és nem kedvelem az ilyen beavatkozásokat. Persze mindenki azt csinál magával, amit szeretne.
Mindenki úgy kezdi ezeket a szépészeti beavatkozást, hogy csak egyszer csak ezt.. csak azt...csak ennyit... csak annyit... aztán a többsége sajnos nem tud leállni és ez egy dolog, hogy bizonyos ponton túl már nem szép... sőt akár csúnya lesz. Vannak olyanok, akik természetesen szépek, aztán az ilyen beavatkozásokkal elrontják,de egészségtelen és veszélyes is.
Arról nem beszélve, hogy egészségtelen és veszélyes bizonyos esetekben. Másik meg az, hogy nem is elég egyszer, hanem bizonyos időközönként ismételni kell a beavatkozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!