Szájfeltöltés tapasztalatok? 19L
hialuronos vagy milyet ajánlotok? nincs nagyon kicsi szám, normális. viszont szeretnék kicsit formásabbat, szebbet, ilyesmit:
kit ajánlotok? ha feltöltik egyszer kb mennyi ideig marad szép mennyibe kerül?
Láttál Te már feltöltött szájat?
Soha nem lesz az szép, csak úgy fogsz kinézni tőle, mint egy gumikacsa.
Minden rosszindulat nélkül írom, élőben nagyon mű hatást kelt. Amiket küldtél, azok mind filterezett, retusált képek.
Főleg ha még az arc formádhoz sem passzol a vastag száj, akkor aztán tényleg komoly mellényúlás. Nagyon útszéli lesz az eredmény.
Én még nem láttam jól sikerült plasztikázott szájat.
Vagy természetesen vastag, vagy felejtős. Egyébként meg nem attól szép egy száj, hogy úgy néz ki, mint egy virsli.
Ha alapból sincs vékony szád akkor én nem rontanám el egy ilyen töltéssel, általában ezek a töltött szájak oldalról nagyon látszódnak, hogy töltöttek, kiállnak, lufik. Próbálj rúzzsal csalni, azzal sokat lehet a formán is meg a vastagságon is korrigálni. Nekem is tetszik a vastag száj, az enyém is vastagabb, de ha fizetnének se töltetném fel, rúzzsal korrigálom.
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!