Porcelánéhéj? Vagy mi legyen?
Sziasztok.A fogam nem sárga de nem tökéletes fehér.Egy ilyen színtáblázaton a hófehértől 2 rublikával vanarébb, tehát eléggé fehér,de én azt szeretném ha hófehér lenne.Rendszeresen mosom a fogam, reggel délbe este, márkás fogfehérítő fogkrémmel és még használok fogfehérítő fogkrémet is ( Vademecum S.O.S white )
Porcelánhéjat csináltassak vagy van vmi ilyen dolog ami kifehéríteni?Mit tegyek segítsetek kérlek.Ja nem dohányzom nem cigizek.
Szia!
Ha csak sima fogkrémmel mosod a fogad, attól nem lesz fehérebb, viszont lehet kapni fogfehérítő tablettát. Azt hiszem fog mosás után kell elrágni. De ha alapból nem tökéletesen hófehér a fogad (van ilyen), akkor attól sem lesz olyan.
tudom ajánlani még a lézeres fogfehérítést. 3-4 havonta kell eljárnod, és egy lézerrel kifehérítik a fogad. Elég drága mulatság.
Ha a fogaid szépen állnak (nem kuszák), akkor nem ajánlom a porcelánkoronát, mert ahhoz lecsiszolják majdnem az egész fogadat, és mivel te a fogszíned miatt szeretnél csináltatni, valószínűleg majdnem minden fogadra kéne tetetni, mert ha csak az elsőkre tetetsz, akkor olyan színűre csinálják, mint a saját fogad, ergo semmi nem fog változni. És ez a porcelán elég drága is. Nekem 14000Ft volt darabja.
Előző, te nagyon rosszul tudod!
Nekem is az van, ha részletek kellenek írj mailt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!