Van olyan beavatkozás, amely eltünteti a szem alatti karikákat? Úgy hallottam, hogy pl a hasról leszívnak zsírt, és a szem alatti részbe töltik, hogy ott vastagabb legyen a bőr, és ezáltal ne legyen ott sötét. Ez igaz?
Van. Nekem hyaluronsavval töltötték fél egy éve. Nagyon jó lett :)
Saját zsírral is fel lehet tölteni, de az jóval kockázatosabb, azt mondják..
De jó, végre valaki válaszolt a kérdésemre:)
Az a hialuron.. hogy működik? Hol csináltattad? Mennyi volt? Szóval úgy összességében mindent tudni szeretnék.
Sajnos nekem nagyon sötét a szemem alatti rész, és ez miatt az önbizalmam sincs az egekben. Jó lenne már valami megoldást találnom, mert semmilyen praktika és kence nem használt.
Dr Rozsos Tamás csinálta tavaly januárban. 60 ezer volt.
Nekem árok is volt a szemem alatt + sötét is volt a szine. Mindkét problémát orvosolta :)
Azt mondta a doki, hogy 1,5 évig biztos kitart, de van akinél több ideig. Nálam még olyan mint új korában :)
Nem fájt, pici tapasz volt rajta 1 napig...
Én is depis voltam, valaki minden nap megkérdezte, hogy fáradt vagyok e. De azóta nem kérdezik :-D
Ez engem is érdekelne!
Megcsináltattad? És hyaluronsavval vagy zsírral? Mennyi volt és meddig tartós? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!